- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Какво би направил за миналия ?
Всичко е до физиология и гени. Не е от голямо значение възрастта за това. Най страшното е хора склонни към панически атаки да се напушват. От трева (недрусана) има 0 умрели за над 4000 години употреба. Е може да ти съсипе живота ако вдики ден я употребяваш. Но с мярка би ти помогнало да се рартовариш/отпуснеш, преживееш нещо.
Btw, като говорите за анимета, днес четох Noragami, ако някой го знае.
Трева ли ? Ужас !
BTW знаеш ли вица за начетените Пух и Прасчо?
Знаеш ли че в момента докато си дишаш ти умират мозъчни клетки ? Знаеш ли че Виктор Юго, Жул Верн и ощ куп начетени хора, които са представлявали елитът на времето са пушили трева, и даже са си направили клуб на хашишаните, потърси го този клуб. А нормалната цигара с тютюн е едно от най отвратителните наркотични вещества. Пълво че ужасно трудно е спира, второ няма чист тютюн а е примесен с етанол, ацетон и разни други боклуци...
И друго, соло тревата в кексче е 100 % безвредна в умерени количества, на човек с нормална психика. И друго, знаете ли всички защо е забранена тревата ?
Ами има 3 главни причини : 1. Фармацевтичните компании не могат да я патентоват, все пак е билка, само ще им създава конкуренция.
2. От тревата се произвежда качествено bio гориво. Представете си да се легализира, Shell, Omv, pelikan, фалит.
3. Вече са настроили хората срещу.
А и освен това от конопа се тъкат страхотни, черги, дрехи, много по издържливи.
Има още неща но с вас няма да споря. Не очаквайте да кажа повече по тази тема.
Що си толкоз умна дейба, впечатляваш ме определено...
LoveInfect, да бъде легална и да не бъде, в бъдеще всичко ще бъде на електиреска енергия (през 2020-ста) !
В момента си седя и губя X1 мозъчни клетки, но защо ми е да пуша трева и да започна да губя по X2 ? Защо изобщо ми е да ускорявам процеса на стареене и углопяване, след като не ми е нужно ?
Искаммм....
Ама последно на колко си години?
15
Намери ми откъде накъде ти ускорява губенето на мозъчни клетки ? Знаеш ли че някои хора чрез трева преживяват депресии и после се възстановяват... ами соло, по твойта логика, Виктор Юго от глупост е написал клетниците така ли ? Вижте хора, тук сме "против" тревата, но "за" алкохола. На юг, е обратното: алкохола е забранен а тревата се толерира. Всички сме промити мозъци. Възприел точно това което искат да възприемеш![]()
Е нищо. Сладко ти е котенцето...
Казах му аз, че преди 50 години хората са вярвали, че още през 2000 година ще ходим на екскурзии в Космоса, ще караме коли без гуми и всичко ще е на електричество, но уви още не е така...