- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- ЧАТА НА МИЛИАРДЕРИТЕ
Соло какво искаш да ти кажа за бъдещето? Мога да ти кажа, че в бъдеще трябва да дам около 1000 лв за ремонт на колата ми...
Защо си мислиш, че светът ще си остане какъвто е сега ?
Няма да си остане, но напредъкът е по-бавен, от колкото си представяме.
Еми да вземем за пример електромобилите, защото смяташ, че ще бъдат масови до 4 години. Скъпи на първоначална цена, все още недостатъчен пробег за пълноценно използване, сравнително кратък живот на батериите, нови батерии струват почти колкото нов автомобил, малко места за зареждане. И всичко това ги прави нерентабилни, независимо колко пари уж спестявали от конвенционално гориво. Технологията не е достатъчно развита, че да ги направи масови и хората да ги предпочетат. В момента те са по-скоро мода, от колкото необходимост. Петрола няма да свърши толкова скоро, въпреки апокалиптичните прогнози.
Същото беше и с компютрите, но за 0 време станаха достъпни за всеки !
Сега квантовите компютри не са достъпни, но до няколко години ще си ги купуваш
Да кажем, че електромобилите са на такова ниво в развитието си, каквито са били компютрите в края на 80-те - вече достъпни сравнително достъпни за хората, но не достатъчно развити. 90-се появява интернет и нещата се променят. Компютърните и мобилните технологии са по-развити, от колкото са били преди 5 години, факт, но цялостната еволюция на света е по-бавна.
Аз предлагам LoveInfect да дойде да обясни нещата по-добре от мен. Много интелигентно дете, възхищавам й се...
Аз някой път се оприличавам на Брайвик, но това е друга тема...
А защо не пускат лекарство против рак?