- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- ЧАТА НА МИЛИАРДЕРИТЕ
Не тук съм си от винаги, просто често ходя при баба а и тук съм в по краен квартал.
Изолиран квартал е по - точно.
Последно редактирано от LoveInfect : 03-13-2016 на 18:39
Правя си, и ти си човек все пак.
Аз такива момичета обичам.
persil - какви ги говориш ? Дали даден човек мастурбира или не, не го прави различен !
Много се усрамих в тои форум... няма да се изненадам ако съм се изчервила.![]()
Напротив, когато си на 16 си мислиш, че не са малко и си голям, знам го от личен опит. Но на моите години като се сетя аз какъв съм бил на 16 и като погледна днешните 16 годишни от страни осъзнавам колко заблуден за доста неща съм бил.
Аз не забранявам нищо.
Ами 16 години не са чак толкова много, но може да е различно за всички. Родителите ми, учителите ми, дори една психоложка, както и други възрастни са ми казвали и постоянно го чувам, че съм надраснала възрастта си. Нищо чудно че не мога да се спогодя с никой от класа си, просто с всички от там сме на различни вълни. Нито са ми интересни те на мен, нито аз на тях....
Това са само години... мъдростта и зрелостта не идват с възрастта, а с болката...
ЗАБРАНЯВАМ Нищо не забранявам. Това най-общо е възрастта, в която човек започва да се осъзнава като човек, започва да опознава тялото си и и да експериментира, но все още е далеч от истината.