Първоначално написано от gimli С майка ти. Нямам такава.
Първоначално написано от solo_ Не го чувам за първи път, но вече съм изгубил надежда... Не трябва да губиш надежда И аз съм самотна ама не се отчайвам
Първоначално написано от baby_baby И аз съм самотна ама не се отчайвам Странно - друга песен пееше преди време...
Първоначално написано от persil Странно - друга песен пееше преди време... Е да ама искам определено момче и се чувствам самотна без него друг не ми трябва
Първоначално написано от baby_baby Е да ама искам определено момче и се чувствам самотна без него друг не ми трябва Аз също съм така, само че, на мен ми трябва определоно момиче, не момче.
ок
Първоначално написано от persil ок Къде ще ходиш пак ?
Първоначално написано от solo_ Аз също съм така, само че, на мен ми трябва определоно момиче, не момче. Е то оставаше и момче да ти трябва :д На мен единствената пречка ми е растоянието
Първоначално написано от solo_ Къде ще ходиш пак ? Никаде няма да ходи тук си има други момичета,които си харесва
Първоначално написано от solo_ Къде ще ходиш пак ? Никъде, стоя си в нас.
Първоначално написано от baby_baby Никаде няма да ходи тук си има други момичета,които си харесва Той вече харесва LoveInfect.
Първоначално написано от solo_ Той вече харесва LoveInfect. Мда
Първоначално написано от baby_baby Е то оставаше и момче да ти трябва :д На мен единствената пречка ми е растоянието Разстоянието се преудолява лесно !
Първоначално написано от solo_ Разстоянието се преудолява лесно ! За сега нямам възможност да ходя до Бургас
Наскоро преодолях разстоянието между София и Пловдив за 50 минути. А до Бургас отивам да пия кафе и се прибирам.
Първоначално написано от persil Наскоро преодолях разстоянието между София и Пловдив за 50 минути. А до Бургас отивам да пия кафе и се прибирам. Е ти да
Първоначално написано от baby_baby За сега нямам възможност да ходя до Бургас Как се казва той ?
Първоначално написано от gimli С майка ти. Не бива така.
Първоначално написано от АгентМура Не бива така. Ти морален ли стана ?
Първоначално написано от solo_ Как се казва той ? Tuk ot foruma e ne moga da kaja tuk kak se kazva
Първоначално написано от baby_baby Tuk ot foruma e ne moga da kaja tuk kak se kazva Сетих се...
Първоначално написано от baby_baby Tuk ot foruma e ne moga da kaja tuk kak se kazva Аз мога.
Първоначално написано от inewton Аз мога. Аз също мога, но по-добре да не казваме, защото baby_baby може да се разсърди...
Първоначално написано от solo_ Аз също мога, но по-добре да не казваме, защото baby_baby може да се разсърди... Знаеш ли колко ме интересува дали ще се разсърди... Няма да го направя заради момчето, не заради нея.
Първоначално написано от inewton Знаеш ли колко ме интересува дали ще се разсърди... Няма да го направя заради момчето, не заради нея. Не те ли е грижа за baby_baby какво чувства ? -От къде знаеш как се казва той ?
Правила