Първоначално написано от solo_ Не те ли е грижа за baby_baby какво чувства ? -От къде знаеш как се казва той ? Не, разбира се. Мислех, че вече си го разбрал. Не е трудно да разбереш.
Първоначално написано от inewton Не, разбира се. Защо ?
Първоначално написано от solo_ Защо ? По-неприятна ми е, отколкото на теб Indistinct.
Първоначално написано от inewton По-неприятна ми е, отколкото на теб Indistinct. Не е възможно ! -Защо ти е неприятна ?
Първоначално написано от solo_ Не е възможно ! -Защо ти е неприятна ? Заради лекото й поведение и непочтената работа. И защото е глупава, заради това най-много.
Соло..тук съм :о
Първоначално написано от inewton Заради лекото й поведение и непочтената работа. И защото е глупава, заради това най-много. Тя НЕ е лека, но работи като танцьорка. Сега учи за по-добра професия. Не е лека, поне така съм забелязал.
Първоначално написано от kockata44 Соло..тук съм :о Искаш да ме шляпаш ли ? Разкажи ми как !
Първоначално написано от inewton Заради лекото й поведение и непочтената работа. И защото е глупава, заради това най-много. Ти пък си ми неприятен защото си злобар което е по-лошо
Първоначално написано от solo_ Тя НЕ е лека, но работи като танцьорка. Сега учи за по-добра професия. Не е лека, поне така съм забелязал. Мисли каквото искаш. Нямам намерение да променям никого.
Първоначално написано от solo_ Искаш да ме шляпаш ли ? Разкажи ми как ! Мръсно :рр
Първоначално написано от baby_baby Ти пък си ми неприятен защото си злобар което е по-лошо Злобар ще съм ако ти завиждам. А за какво да ти завиждам? Че се кълчиш пред банда чекиджии, някои от които женени? Че си предпоставка за разваляне на семейства и разтрогване на бракове?
Абе туй вярно ли е, щото се сетих за кой става въпрос, но смятах, че е бъзик някакъв?...
Първоначално написано от kockata44 Мръсно :рр Ще ми дадеш ли да те лижа ?
Първоначално написано от inewton По-неприятна ми е, отколкото на теб Indistinct. Така днес не се бях смяла.
Първоначално написано от solo_ Ще ми дадеш ли да те лижа ? направо няма да те питам..искаш, неискаш ша лижеш, ша смучеш, ша хапеш, всичко ще правиш :3
Първоначално написано от Indistinct Така днес не се бях смяла. Искаш ли да те развеселя ?
Първоначално написано от kockata44 направо няма да те питам..искаш, неискаш ша лижеш, ша смучеш, ша хапеш, всичко ще правиш :3 Ако не лъжеш, а казваш истината, златна си !
kuckata44, имам огромно желание да те лижа !
Първоначално написано от solo_ Ако не лъжеш, а казваш истината, златна си ! Възможно :д тук перверзността ми идва на свой ред
Първоначално написано от kockata44 Възможно :д тук перверзността ми идва на свой ред Колко си первезна, а ?
Първоначално написано от solo_ Колко си первезна, а ? Достатъчно :69
Дай снимка на котето
Първоначално написано от solo_ Дай снимка на котето Един момент само. Опс, обърках акаунтите...
Първоначално написано от persil Един момент само. Опс, обърках акаунтите... Ебаваш ли се ?
Правила