- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да намерим ненгажиращ секс за една или повече вечери?
Ти там нема да пипаш, маняк![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Престанете да търсите само секс. Търсете любов. Сега може и да не ме разберете, но след време ще разберете.
А ако не те разберем, к'во правим?
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
"stefan99s" в момента си страдам от тая любов .. викам стига толкова а ?
Ще трябва да вложиш нещо за да получиш това което искаш. Щом не искаш да са пари пробвай с алкохол. (ама не го пии ти, а тя)
Hilarry Не знам ти от къде ззнаеш,че се намират...Дай кажи и на мен да търся там :Х
И какво намерихте ли острова на неангажиращата любов?
Отговорииии давайтеее!!
мисля един ключ да ти дам
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
щях да кажа "като отидеш на дискотека" ама ако си залупен дори глуповатите чалгарки няма да ти вържат
Тия па..То курви колкото 'щеш, платени и не платени.
ако нямаш двайсе кинта в джоба, да почерпиш по един биг мак, 1 водка и цигарки - нямаш шанс.
и то да ги вадиш все едно щом ги вадиш за нея няма значение...
жените искат театър... до първата водка, след нея искат да си откровен....т.е.
да искаш почти директно. има такива много фрази, които се въртят около легло , целуФки, френски, опрашване,
и тн . и тн .
бой, йебанье и чалга
А много ми е интересно къде са момичетата от screenshot-овете от Facebook, които сами си търсят и предлагат?
П.С. Имам една колежка, която още от първия ден каза, че си търси мъж... Желаещи само да има.![]()