Първоначално написано от Dwyd96 Няма проблеми аз вече поздравих роднините на асистента на ум Добре, че не си пратил "подаръци".
Първоначално написано от Dwyd96 Ами със своите аргументи, показа че имаш достоен опонент- ти самият Когато спреш да си мениш мненията на всеки 5 минути, като вкиснала кифла в цикъл ми пиши Пък и днес като за първи април получих заданието за курсовата ми Пиша ти. Честито!
Първоначално написано от Dwyd96 Няма проблеми аз вече поздравих роднините на асистента на ум Какво държание... А аз със моя асистент ходя до факултета, дори в сряда се прибираме заедно (което не му попречи да не ме пусне на теоретичната част).
Първоначално написано от inewton Какво държание... А аз със моя асистент ходя до факултета, дори в сряда се прибираме заедно (което не му попречи да не ме пусне на теоретичната част). Все пак това му е работата, значи е свестен.
Първоначално написано от inewton Какво държание... А аз със моя асистент ходя до факултета, дори в сряда се прибираме заедно (което не му попречи да не ме пусне на теоретичната част). И на теб да ти дадът курсова с теория която ще вземете може би след 5 седмици и ти ще си с подобно държание
Първоначално написано от kuik Все пак това му е работата, значи е свестен. Не го упреквам. И аз не обичам такива шуробаджанащини.
Първоначално написано от Dwyd96 И на теб да ти дадът курсова с теория която ще вземете може би след 5 седмици и ти ще си с подобно държание Е ли нещо, с което мога да ти помогна? Днес не съм в цикъл.
Първоначално написано от inewton Е ли нещо, с което мога да ти помогна? Днес не съм в цикъл. Да... кажи ми как данните ще се поддържат в динамична структура (едносвързан линеен списък) в оперативната памет на ПК
Първоначално написано от Dwyd96 Да... кажи ми как данните ще се поддържат в динамична структура (едносвързан линеен списък) в оперативната памет на ПК Това не е от моята област. Дори не знам какво е ПК (може би се сещам, ама не съм сигурен че е това). От всичкото разбрах само линеен, което едва ли носи смисълът, който аз влагам в него.
Първоначално написано от inewton Това не е от моята област. Дори не знам какво е ПК (може би се сещам, ама не съм сигурен че е това). От всичкото разбрах само линеен, което едва ли носи смисълът, който аз влагам в него. Аз пък се надявах да ми дадеш целият код наготово ;(
Правила