Първоначално написано от inewton Какво държание... А аз със моя асистент ходя до факултета, дори в сряда се прибираме заедно (което не му попречи да не ме пусне на теоретичната част). И на теб да ти дадът курсова с теория която ще вземете може би след 5 седмици и ти ще си с подобно държание
Първоначално написано от Dwyd96 И на теб да ти дадът курсова с теория която ще вземете може би след 5 седмици и ти ще си с подобно държание Е ли нещо, с което мога да ти помогна? Днес не съм в цикъл.
Първоначално написано от inewton Е ли нещо, с което мога да ти помогна? Днес не съм в цикъл. Да... кажи ми как данните ще се поддържат в динамична структура (едносвързан линеен списък) в оперативната памет на ПК
Първоначално написано от Dwyd96 Да... кажи ми как данните ще се поддържат в динамична структура (едносвързан линеен списък) в оперативната памет на ПК Това не е от моята област. Дори не знам какво е ПК (може би се сещам, ама не съм сигурен че е това). От всичкото разбрах само линеен, което едва ли носи смисълът, който аз влагам в него.
Първоначално написано от inewton Това не е от моята област. Дори не знам какво е ПК (може би се сещам, ама не съм сигурен че е това). От всичкото разбрах само линеен, което едва ли носи смисълът, който аз влагам в него. Аз пък се надявах да ми дадеш целият код наготово ;(
Правила