Първоначално написано от smilegirl12 не знам какво да кажа ... един миг ме ревнуваш в другия ми казваш името на други ... Извинявай, извинявай !!!
Първоначално написано от Esdeath Не се притеснявай и аз не го разбирам на моменти. Какво имаш предвид ?
Първоначално написано от solo_ Какво имаш предвид ? Понякога не успявам да ти схвана логиката на действие и мислене.
Първоначално написано от solo_ Извинявай, извинявай !!! добре приемам извинението ти :Р
Първоначално написано от Esdeath Понякога не успявам да ти схвана логиката на действие и мислене. Знаеш ли защо ?
Първоначално написано от smilegirl12 добре приемам извинението ти :Р
Първоначално написано от solo_ Знаеш ли защо ? Не.
Първоначално написано от Esdeath Не. Няма да кажа, че ще се обидите... Друга тема ?
Gute nacht.
Първоначално написано от solo_ Няма да кажа, че ще се обидите... Друга тема ? Искам да знам, кажи.
тук наистина било забавно прав беше
Първоначално написано от persil Guten nacht. Здрасти.
Първоначално написано от smilegirl12 тук наистина било забавно прав беше Забавата е при solo_ !
Първоначално написано от Esdeath Здрасти. *Мараба Сиким ! (се казва)
Що не пишете нищо интересно?
Първоначално написано от persil Що не пишете нищо интересно? Дай тема...
Първоначално написано от solo_ *Мараба Сиким ! (се казва) Може и "Хайл Хитлер".
Първоначално написано от solo_ Дай тема... Не си ми отговорил.
Първоначално написано от persil Що не пишете нищо интересно? Ники (wave ) к пр?
Първоначално написано от Esdeath Искам да знам, кажи. На език който ще го разбереш: -> Аз мисля оптимизирано и напреднали периоди. Някои хора трудно ме разбират, защото обработват информацията по-бавно... -НЕ те наричам глупава !
Първоначално написано от LoveInfect Ники (wave ) к пр? Прибрах са от междугалактическото пътуване от работа до вкъщи...
Как си, персиле ?
Първоначално написано от persil Прибрах са от междугалактическото пътуване от работа до вкъщи... Към коя фира работиш ?
Горе долу ок.
Първоначално написано от solo_ Към коя фира работиш ? Рафи.
Правила