Първоначално написано от solo_ Мен ли имаш предвид ? всички имам предвид
https://www.youtube.com/watch?v=wnGQ1K1noSo
Първоначално написано от YoungBloodZ всички имам предвид Оф, абе яяяя... https://www.youtube.com/watch?v=KKj-...FCDETuY2SbrP0g
нека те питам нещо! защо е удебеления шрифт?
Първоначално написано от YoungBloodZ нека те питам нещо! защо е удебеления шрифт? Така съм си решил/а !
Първоначално написано от solo_ Така съм си решил/а ! ок извинявай
Първоначално написано от YoungBloodZ ок извинявай Връщаш ли се във форума или само минаваш ?
Първоначално написано от solo_ Целуни го ! тризъбеца ли
Първоначално написано от YoungBloodZ тризъбеца ли Аз друго попитах...
Първоначално написано от solo_ Връщаш ли се във форума или само минаваш ? зависи
Първоначално написано от solo_ Аз друго попитах... отговорих и на другото :с
Първоначално написано от YoungBloodZ отговорих и на другото :с Ще кажеш ли пола си ?
Първоначално написано от solo_ Ще кажеш ли пола си ? като твоя
Първоначално написано от YoungBloodZ като твоя Искаш ли да си говорим за нещо ?
Първоначално написано от solo_ Аз съм обратна... ауууу откога си търся такава :о)
Първоначално написано от YoungBloodZ ауууу откога си търся такава :о) Обратна ?
Първоначално написано от solo_ Обратна ? стига поправя тия постове че ми писна да поправям и аз
Първоначално написано от YoungBloodZ стига поправя тия постове че ми писна да поправям и аз Обратна ли си търсиш ?
Първоначално написано от solo_ Обратна ли си търсиш ? не, правилна си търся!
Първоначално написано от YoungBloodZ не, правилна си търся! Искаш ли да правим секс в чата ?
Първоначално написано от solo_ Искаш ли да правим секс в чата ? зависи... колко ще ми платиш?
Първоначално написано от YoungBloodZ зависи... колко ще ми платиш? Аз ще съм жената, бе...
Първоначално написано от solo_ Аз ще съм жената, бе... не съм казвал обратното
Първоначално написано от YoungBloodZ не съм казвал обратното Ти на мен ще трябва да ми платиш...
Ауу, хей, хей !! Искаш ли да ти го мачкам ?
Правила