Първоначално написано от solo_ Ти на мен ще трябва да ми платиш... че защо? ти ми предлагаш
Първоначално написано от solo_ Ауу, хей, хей !! Искаш ли да ти го мачкам ? стига брат
Първоначално написано от YoungBloodZ стига брат YoungBloodZ аз съм момиче... Не гледай, че в профила ми пише момче.
dobro utro !
Първоначално написано от solo_ YoungBloodZ аз съм момиче... Не гледай, че в профила ми пише момче. ок вярвам ти
Първоначално написано от YoungBloodZ ок вярвам ти Добре, добре момче съм, айде хвана ме...
Първоначално написано от shadowlands dobro utro ! Защо си ядосана ?
Първоначално написано от solo_ Добре, добре момче съм, айде хвана ме... толкова съм щастлив че те хванах!
Първоначално написано от YoungBloodZ толкова съм щастлив че те хванах! Искаш ли да си говорим за нещо ? Така и така нямаш какво да правиш сигурно...
и все пак не ми каза защо пишеш с удебелен шрифт? за повдигане на самочувствието ли е?
Първоначално написано от solo_ Защо си ядосана ? ne sym, prosto obykrah emociikata ti kak si solcho /
Първоначално написано от YoungBloodZ за повдигане на самочувствието ли е? Далече си от истината...
Първоначално написано от shadowlands ne sym, prosto obykrah emociikata ti kak si solcho / Може да се каже, че съм добре.
Първоначално написано от solo_ Далече си от истината... ок радвам се че е така откъде идва ника ти? как се реши да избереш точно това име
kakvo pravi dnes
Първоначално написано от YoungBloodZ ок радвам се че е така откъде идва ника ти? как се реши да избереш точно това име От Хан Соло идва. Твоя ?
Първоначално написано от shadowlands kakvo pravi dnes Нищо особено... Ти ?
Първоначално написано от solo_ От Хан Соло идва. Твоя ? А Индиана Джоунс гледал ли си като си толкова голям фен на Харисън Форд?
Първоначално написано от YoungBloodZ А Индиана Джоунс гледал ли си като си толкова голям фен на Харисън Форд? Губят ми се спомените... От 1-2 месеца не съм пускал телевизора.
Първоначално написано от solo_ От Хан Соло идва. Твоя ? моя идва от... не знам и аз вече от доста време не го използвам тоя ник и не помня как съм го измислил
Първоначално написано от solo_ Нищо особено... Ти ? prospah celiq den
Първоначално написано от shadowlands prospah celiq den ти кирилица нямаш ли? или слабо
Първоначално написано от YoungBloodZ моя идва от... не знам и аз вече от доста време не го използвам тоя ник и не помня как съм го измислил Но моя ник има и още една страна... Искаш ли да я узнаеш ?
Първоначално написано от solo_ Но моя ник има и още една страна... Искаш ли да я узнаеш ? да и след това искам да узная защо постоянно си редактираш отговорите
Първоначално написано от YoungBloodZ ти кирилица нямаш ли? или слабо az sama si reshavam kak da si pisha +tova sega sym ot telefona i nqmam kirilica, a i osven tova sme v kofata i tuk pravila nqma
Правила