Първоначално написано от solo_ Другите два процента са за DW. Поласкан съм!
някой от тука слуша ли над закона
Първоначално написано от АгентМура Поласкан съм! Искаш ли нейна снимка ?
Първоначално написано от smilegirl12 някой от тука слуша ли над закона Аз слушам Фики, Азис, Явката и още някой там... -Преди слушах - Над закона.
Последно редактирано от solo_ : 04-05-2016 на 17:13
Първоначално написано от solo_ Искаш ли нейна снимка ? Много ли е грозна?
Първоначално написано от АгентМура Много ли е грозна? В моите очи е страшна сладурана ! -По принцип не гледам външния вид, но в този случай аз просто не мога да устоя...
Последно редактирано от solo_ : 04-05-2016 на 17:15
Първоначално написано от solo_ В моите очи е страшна сладурана ! Това не звучи много уверително...
Първоначално написано от АгентМура Това не звучи много уверително... Искаш ли да ти пратя нейна снимка ?
Първоначално написано от solo_ Искаш ли да ти пратя нейна снимка ? Давай, щом искаш.
Първоначално написано от АгентМура Давай, щом искаш. Ще ти пратя нейна снимка, ако познаеш как съм се сдобил с нея !
Първоначално написано от solo_ Ще ти пратя нейна снимка, ако познаеш как съм се сдобил с нея ! Пратил си й пишко- снимка и тя се е възхитила и те е възнаградила с нейна снимка ?
Първоначално написано от АгентМура Пратил си й пишко- снимка и тя се е възхитила и те е възнаградила с нейна снимка ? Влез си в скайпа, за да ти пратя нейна снимка.
Пук.
Първоначално написано от Esdeath Пук. Чук.
Не схванах...
Първоначално написано от АгентМура На кой аспект на работата ти се наслаждаваш най- много? Зрителския? На вниманието, което получаваш? Наслаждавам се на това че танцувам Обичам танците
има ли будни?
Първоначално написано от smilegirl12 има ли будни? Да
Първоначално написано от smilegirl12 има ли будни? Да. Ти защо не спиш ? Да не би да гледаш XXL ?
Първоначално написано от baby_baby Да Не.
Какви ги вършите в този късен час, хора ?
Първоначално написано от solo_ Какви ги вършите в този късен час, хора ? Аз сега се прибрах
Първоначално написано от Esdeath Не. Защо? :д
Първоначално написано от solo_ Какви ги вършите в този късен час, хора ? ti kato sedish do 4 nie nieshto ne ti kazvame :P
Първоначално написано от smilegirl12 ti kato sedish do 4 nie nieshto ne ti kazvame :P Ти знаеш ли какво правя ?
Правила