Първоначално написано от YoungBloodZ как да съм сигурен че няма да ми се смеете когато разберете какво работя? Просто го кажи...
Първоначално написано от YoungBloodZ как да съм сигурен че няма да ми се смеете когато разберете какво работя? Някои могат да ти се смеят. Не е изключено. Но.... зависи как го представиш и дли ти самия се самуваш от това. Едва ли е нещо толкова ужасно? Кажи...
не бе спокич просто се занасям с вас в застрахователна компания работя
Първоначално написано от YoungBloodZ не бе спокич просто се занасям с вас в застрахователна компания работя Нали беше студент ?
Първоначално написано от solo_ Нали беше студент ? задочна форма на обучение
Първоначално написано от YoungBloodZ не бе спокич просто се занасям с вас в застрахователна компания работя Хаха Шегаджия ли си, или ти липсва внимание?
why not both?
Първоначално написано от YoungBloodZ why not both? Why not ++
Първоначално написано от LoveInfect Why not ++ Толкова е смешно...
Първоначално написано от solo_ Толкова е смешно... кот такоа
dobur vecher koteta
Първоначално написано от smilegirl12 dobur vecher koteta Как си измисли username? Усмихнат човек ли си? Или искаш да си усмихната?
Първоначално написано от LoveInfect Как си измисли username? Усмихнат човек ли си? Или искаш да си усмихната? neznam kak go izmislih bshe mn odvana i n sum mnogo usmihnat choveek
Първоначално написано от smilegirl12 dobur vecher koteta Това на снимката ти ли беше ? Много си красива !
Имаш ли хубава усмивка? Коя зодия си?
Първоначално написано от LoveInfect Хаха Шегаджия ли си, или ти липсва внимание? Ах, твоето пиперливо езиче, как тактично може да пореже всеки...
Гледам да се сдържам но понякога не се получава
Първоначално написано от solo_ Това на снимката ти ли беше ? Много си красива ! ?
Първоначално написано от persil Ах, твоето пиперливо езиче, как тактично може да пореже всеки... Ти не си ли малко хаплив дъщо понякога? Случвало ли ти се е?
Първоначално написано от LoveInfect Ти не си ли малко хаплив дъщо понякога? Случвало ли ти се е? О, разбира се. Някои хора даже не разбират, че им се подигравам или ги режа.
Първоначално написано от solo_ ? максимум игнор
Първоначално написано от solo_ Това на снимката ти ли беше ? Много си красива ! на коя снимка?
Първоначално написано от LoveInfect Имаш ли хубава усмивка? Коя зодия си? риби и мисля че имам хубава усмивка да тии
Правила