Първоначално написано от Esdeath Не й се мазни, къш, не я заслужаваш, дори да я гледаш не заслужаваш Моля ви !
Първоначално написано от smilegirl12 aa simi ne moje li Може !
Първоначално написано от solo_ Моля ви ! zashto ni iskash tolkova
Хайде престанете, че ме карате да се вкарвам във филми, а е късно...
Първоначално написано от smilegirl12 zashto ni iskash tolkova Обичам ви и мога да съм една от вас !
Първоначално написано от persil Хайде престанете, че ме карате да се вкарвам във филми, а е късно... Да не изразявам любовта си към @smilegirl12? Това е расизъм ...
Първоначално написано от persil Хайде престанете, че ме карате да се вкарвам във филми, а е късно... kakuv film persil nie tuka si se obqsnqvame v lubov
Какво искате да направя ?
Хайде да си измислим мръснишки имена ?
Първоначално написано от smilegirl12 kakuv film persil nie tuka si se obqsnqvame v lubov Обяснявайте се на ЛС. Аз ако тръгна да се обяснявам на Loveinfect какво ще стане?...
Първоначално написано от solo_ Какво искате да направя ? Да си отрежеш ... за да ни докажеш, че ни искаш.
Първоначално написано от persil Обяснявайте се на ЛС. Аз ако тръгна да се обяснявам на Loveinfect какво ще стане?... Ще сте форумна двойка макар да си по-голям от нея ... Ще те обвинят в педофилия.
Първоначално написано от persil Обяснявайте се на ЛС. Аз ако тръгна да се обяснявам на Loveinfect какво ще стане?... mi davai de momiheto zaslujava da znae che e obichano
Първоначално написано от Esdeath Да си отрежеш ... за да ни докажеш, че ни искаш. Ако си го отрежа, няма да мога да ви доставям удоволствие... Оо, да, ще ми остане езичето.
Първоначално написано от Esdeath Ще сте форумна двойка макар да си по-голям от нея ... Ще те обвинят в педофилия. Неговото е филм, а нашето е реалност !
Първоначално написано от Esdeath Ще сте форумна двойка макар да си по-голям от нея ... Ще те обвинят в педофилия. Каква педофилия? Тя е почти пълнолетна, а не малко момиченце.
Никой не би Ви обичал повече от мен !
Първоначално написано от solo_ Ако си го отрежа, няма да мога да ви доставям удоволствие... Оо, да, ще ми остане езичето. Ние се задоволяваме и без такива, махни го веднага. или ние ще го направим
Първоначално написано от persil Каква педофилия? Тя е почти пълнолетна, а не малко момиченце. До 18 години се водим деца така че ...
Първоначално написано от Esdeath Ние се задоволяваме и без такива, махни го веднага. или ние ще го направим Направете го вие !!! Искам да ме унижите, но после как ще уринирам ?
Вие двечките как се задоволявате ?
Първоначално написано от solo_ Направете го вие !!! Искам да ме унижите, но после как ще уринирам ? Не ни засяга, за това ти го направи иначе с ножицата и кръц.
Първоначално написано от Esdeath Не ни засяга, за това ти го направи иначе с ножицата и кръц. Ще се подложа на операция за смяна на пола !
Първоначално написано от Esdeath До 18 години се водим деца така че ... Границата за педофилия е 12-13 години и по-малко, но доста неуки люде не го знаят това...
Първоначално написано от solo_ Ще се подложа на операция за смяна на пола ! По-лесно е с ножицата, бързо, евтино + няма да чакаш час за това.
Правила