- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Език в ануса?!?
Когато става дума за удоволствия - няма правила. Всичко останало са предрасъдаци на тесногръди хора, които не знаят как да се забавляват.
Анилингуса е доста приятно нещо. Правил съм го много пъти, но си трябва подход. И наистина е голям кеф за партньорката.
Ако имате възможност да опитате - не се колебайте, а действайте.
И разбира се - не забравяйте за хигиената.
колкото и отворена да съм и да се правя над нещата, има неща, които просто не са приемливи.
сори.
потвърждавам че е приятно да ти правятда разхожда езиче по кура ти после надолу по топките и до ануса ммм
някои не ги разбирам от какво се гнусят, чистият анус нито мирише нито има лайна по него или не се къпите преди секс?
Това всъщност е един от големите проблеми в БГ) хехе
пълно е с гъзолизцихехехе
иначе едно нежно и обезкосмено създание от женски пол с удоволствие бих излизал навсякъде без изключения))
бой, йебанье и чалга
Много искам да си намеря момиче, което да ми го направи ама уви :д
А като всички девойки се заричате, почти всички правите отзад, отпред и за финал в устата.....
Е то не е ли същото?
pi6i mi
1
Много е яко, стига да имаш фетиш ! - Без фетиш не знаеш как се прави !
На мен не ми харесва. Но това е строго индивидуално. Най-близката ми приятелка казва, че не харесва анален секс, отвращава я. Но ми сподели, че сърцето и подскача само като си помисли, че на края на акта мъжа и влиза и свършва в дупето и. Харесвало и усещането за самото свършване. И така го правели с мъжа си. Иначе ако я питаш, никога не е правила анален. И си вярва.
Леле. Какви неща се исписаха. Повечето на база предположения. Явно повечето си представят как езика влиза в ануса и от там се почва с едни интерпретации.
На мен пък са ми правили. Но винаги под душа в банята. Според мен си е до човек. Като гледам как гаджето ми го прави с кеф и страст и ми става готино.
Правили са ми го и от опит мога да кажа, че е много голямо удоволствие. Поне аз не съжалявам, харесва ми.![]()
На мен ли го казваш! И моя само в задника ще иска, ако му давам. Но си реших проблема. Съгласих се, но условието аз да свърша, или поне да ми хареса. Ако не се справи, няма да види анален дълго време. И ето, една събота го направихме през деня. Той се стара много и успях да свърша, с малко моя помощ, но беше добре. И както очаквах, той скоро не се сети за анален, въпреки, че го похвалих. Правилно предположих, че очакването да се представи добре и вдигнатата летва го изнервят. Или защото разбра, че имам повече опит от него и се замисли, че някой преди него се е представил по-добре. То си е истина, но няма нужда да го разбира. Сега пак правим секс през 2-3 дни, но вече много по-рядко има мераци към дупето ми. Престана и с дебелашките подхвърляния за аналния секс и задника ми.
Последно редактирано от reni12 : 04-11-2016 на 13:56