Първоначално написано от solo_ Имаш нас ! Мен, Young & Агентмура ! и персил от време на време!
vie samo sporite za gluposti
Най-вече.
Първоначално написано от smilegirl12 vie samo sporite za gluposti Аз съм различен ! Мога да съм мил с теб и да игнорирам глупостите...
Първоначално написано от smilegirl12 vie samo sporite za gluposti ок скъпа ти определи темата за спора!
Първоначално написано от YoungBloodZ ок скъпа ти определи темата за спора! che kakvo sum kazala puk az
Първоначално написано от smilegirl12 che kakvo sum kazala puk az ами караш ни се че спорим за глупости... затова ти казвам ти да определиш за какво да спорим
Първоначално написано от solo_ Аз съм различен ! Мога да съм мил с теб и да игнорирам глупостите... https://www.youtube.com/watch?v=ZX5o2cHKGk8 - Това си ти!
Първоначално написано от smilegirl12 che kakvo sum kazala puk az Нека да си приказваме за нещо смислено !
Първоначално написано от YoungBloodZ ами караш ни се че спорим за глупости... затова ти казвам ти да определиш за какво да спорим ami neznam
днес ще има под прикритие!
Отивам да си върша ангажиментите ! Лека !
Първоначално написано от solo_ Отивам да си върша ангажиментите ! Лека ! ne e li rano za leka
Първоначално написано от YoungBloodZ днес ще има под прикритие! ti kakvi drugi seriali gldash
Първоначално написано от YoungBloodZ не и докато аз и правя компания! Аз се разсейвам лесно и забравям за хората около мен и ...
Първоначално написано от YoungBloodZ днес ще има под прикритие! Ти го гледаш ?
Първоначално написано от Esdeath Ти го гледаш ? и питаш!
Първоначално написано от YoungBloodZ и питаш! Дам. Какво друго да правя ?
научи ли за утре?
Първоначално написано от YoungBloodZ научи ли за утре? Не разсеях се
Ама не ми се занимава ...
Първоначално написано от Esdeath Не разсеях се заминавай веднага!
Първоначално написано от YoungBloodZ заминавай веднага! Опитах Ами сега ?
ми като не става заеби го тогава!
Първоначално написано от YoungBloodZ ми като не става заеби го тогава! С тази логика съм от 6ти клас И без усилия имам предимно петици за сроковете и годината.
Правила