Първоначално написано от YoungBloodZ nqma go sigurno e v gorata
Първоначално написано от smilegirl12 n b pitam samo tuka vi stana kato lichen chat sus agenta Ние сме UFC фенове! Обсъждаме и се вживяваме...
Първоначално написано от smilegirl12 sigurno e v gorata Той е в гората и разиграва битка.
Първоначално написано от smilegirl12 n b pitam samo tuka vi stana kato lichen chat sus agenta i az sum na sushtoto mnenie
Първоначално написано от YoungBloodZ i az sum na sushtoto mnenie Ще ми се караш ли ?
Обичам ви!
агента полудя
Първоначално написано от АгентМура Обичам ви! Виж си фейсбука!
Първоначално написано от smilegirl12 агента полудя toi vinagi si e bil сбръканяк !
Първоначално написано от YoungBloodZ toi vinagi si e bil сбръканяк ! Не говори така за него!
Първоначално написано от YoungBloodZ toi vinagi si e bil сбръканяк ! Защо мислиш така?! Първоначално написано от smilegirl12 агента полудя Не съм!
Ела във фейсбук, че имам да те питам нещо много важно!
Първоначално написано от YoungBloodZ toi vinagi si e bil сбръканяк ! хахахах
Първоначално написано от АгентМура Защо мислиш така?! Не съм! ами защо ни обичаш
Първоначално написано от smilegirl12 ами защо ни обичаш Има ли нещо грешно в обичта ?
Първоначално написано от smilegirl12 ами защо ни обичаш Е, смяташ, че не сте за обичане ли?!
Първоначално написано от АгентМура Е, смяташ, че не сте за обичане ли?! ми да
Първоначално написано от smilegirl12 ми да Защо?!
не знам
Първоначално написано от smilegirl12 не знам Е, аз пък ви обичам!
здравейте
Първоначално написано от thaboss здравейте Здравей, Бос!
Първоначално написано от thaboss здравейте здравей
Първоначално написано от АгентМура Е, аз пък ви обичам! добре пък
как сте
Правила