- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- СНИМКИ НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ ОТ РАЗДЕЛ СЕКС [10]
Знам какво е Херпес, има ли думата Херпес работата не е на добре. Явно си го правила с някой измекяр и си лепнала болест, която сега лееш по мъжете. Добре, че такива като теб ги пресявам!!!
Сигурно още на 2-3 годинки съм духала на такива като теб, за да се заразя, да. Горкия, медицинската неграмотност я прощавам, но тъпотията не мога. Ще извиняваш.
Това, че майка ти е лепнала хиляда STD на баща ти понеже се е плющяла на ляво и на дясно по бунгалата из крайбрежните райони, които са по 5 лв. на нощувка, не е оправдание. Наистина ти нямаш вина, но недей да пишеш такива неща защото е отвратително.
Има смисъл да ми отговаря, защото сега се опитва да ми докаже, че и херпесни като нея си заслужават кура. Хора като мен, които слагат кура си на пиедестал и го пазят като диамант, не биха се прежалили.
Помиярче гнусно, интересно ми е дали и на живо лаеш толкова?
RAWR!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Ако някой модератор изтрие всички постове които са спам, тая тема ще остане с не повече от 120-30 страници засремете се бе тъпанари, нямате ли си друга работа само се заяждате...
Толкова глупости за херпесите не бях чел никъде другаде. От това, че не е заразен до това, че не се знае как се предава. Абе хора, като не знаете по-добре си мълчете, така няма да има опасност да се изложите.
Добро утро!
Христос Возкресе!
http://prikachi.com/images/375/8779375G.jpg
Благодаря ви!![]()