Кой е тук ??
май никой
Аз.
Първоначално написано от YoungBloodZ май никой Съобщенията ти ...
Първоначално написано от solo_ Аз. Какво стана с дреама ?
Първоначално написано от Esdeath Съобщенията ти ... м?
Първоначално написано от Esdeath Какво стана с дреама ? Нищо.
Първоначално написано от YoungBloodZ м? Нямаш място май..
Първоначално написано от solo_ Нищо. Защо така ?
защото дриймито не е във форума от половин година
Първоначално написано от YoungBloodZ защото дриймито не е във форума от половин година Възможно, не знам.
Първоначално написано от YoungBloodZ защото дриймито не е във форума от половин година Всеки ден влиза.
Първоначално написано от solo_ Всеки ден влиза. Ярето не е "Грозния"!
Първоначално написано от YoungBloodZ Ярето не е "Грозния"! От къде си сигурен ?
писал съм с Грозния
Първоначално написано от YoungBloodZ Ярето не е "Грозния"! Говоря ти за профила "dreamwalker".
Първоначално написано от Esdeath От къде си сигурен ? Грозния е dreamwalker, но е трудно за обяснение...
Първоначално написано от solo_ Говоря ти за профила "dreamwalker". Може би ти се иска толкова много, че ти се струва така, просто предположение
Първоначално написано от solo_ Грозния е dreamwalker, но е трудно за обяснение... докажи или няма да ти повярвам
Първоначално написано от YoungBloodZ докажи или няма да ти повярвам Не са нужни доказателства.
Първоначално написано от YoungBloodZ докажи или няма да ти повярвам И аз искам да знам.
Първоначално написано от Esdeath Може би ти се иска толкова много, че ти се струва така, просто предположение Преди 1/2 седмици си писах с нея.
Първоначално написано от Esdeath И аз искам да знам. Защо толкова искате да знаете? Вие дори не я познавате...
Първоначално написано от solo_ Защо толкова искате да знаете? Вие дори не я познавате... ми разкажи ни за нея/него бе
Първоначално написано от YoungBloodZ ми разкажи ни за нея/него бе Не.
Правила