.
Отговор в тема
Страница 13 от 15 ПървиПърви ... 39101112131415 ПоследнаПърви
Резултати от 301 до 325 от общо 369
    Мега фен Аватара на solo_
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Повечето като теб и Иваа избират да са самотни, пред това да правят развалени семейства.
    Самотата е злато.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    I dont get it. Не знам каква самотност визираш и каква е тая глупост със семействата

Визирах самотност от невъзмножност за намиране на качествен партньор. Човекът е социално животно и в повечето случаи му е необходима среда със себеподобни. Да се затваряш в къщи, защото повечето хора на вън са идиоти, не е нещо полезно. Изпитваш себедостатъчност, така да се каже, до една граница, след това търсиш да споделиш излиянията си, ако не с друг човек, то с някое дърво.

Дори цитата на този завършва в множествено число - ДА ПИЕМ.
    Последно редактирано от golemiq_korab_minava : 04-24-2016 на 15:54

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от bilqnavod Виж мнението
    Необвързващ не съм правила никога. Не съм си го мислила, нито съм го искала, не зная на какво се дължи това дали на задръжки, възпитание или на морал.
    Оооо, моля моля, знаем го този "морал" !
    На времето си мечтаех за първия срещнат да се омъжа, но за жалост, това се оказа фикс идея, тя се изпари веднага след като опитах от помията на живота. Ако бях се омъжила за първия най-вероятно щях да съм с дете, разведена и живееща на тръни да ме убият. Оказа се, че с такъв идиот се бях захванала, вече всичко е минало, пораснах отдавна вече не съм момиченце, детенце и т. н.
    Не си успяла да си уредиш живота с една сватба и малко секс - това е всичко!
    Не ми е до необвързващ секс, живота е много сложен и честно казано не мога да си го позволя.
    Така е - и затова за тебе сексът е разменна монета! За теб размяната на секс срещу секс не е приемлива - искаш нещо повече.
    Не, че не съм харесвана напротив, точно обратното., даже се лаская на моменти от внимание. Но само до там.
    Ми да - дотам! За по-натам, искаш пари, кажи си !
    избират да са самотни, пред това да правят развалени семейства.
    Избират да са самотни, пред това да правят секс, без друга изгода ! Става въпрос за необвързващ секс - к'во семейство, к'ви 5 лв ?!

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от MalePan7her Виж мнението
    И ти не си по далеч по интелект. Най-интересното е, че съм виждал твоите снимки, в цялата ти хубост и приличаш на кирлив морков. Не ме питай откъде съм ги виждал, просто ми повярвай, за да не почна да плямпам пред всички.
    Чилвай си, създавайки си виртуални конфликти другаде. Достатъчно малко ме ебе кой какво си мисли, че да вляза тук и да се обяснявам с някого на харабията. А принципно не ми е нужно и всички да ме харесват де, така че...

върни се към предишният ми пост в темата.

Голям фен Аватара на MalePan7her
    Усещам назряващ сексуален интерес към мен по скоро. За да получиш трябва да дадеш. Ако искаш целувка на едно специално място, покажи ми примирение и интелект.

Визирах самотност от невъзмножност за намиране на качествен партньор. Човекът е социално животно и в повечето случаи му е необходима среда със себеподобни. Да се затваряш в къщи, защото повечето хора на вън са идиоти, не е нещо полезно. Изпитваш себедостатъчност, така да се каже, до една граница, след това търсиш да споделиш излиянията си, ако не с друг човек, то с някое дърво.

Дори цитата на този завършва в множествено число - ДА ПИЕМ.
    Pisha taka, zashtoto mi se razcheknaha prystite veche. Hvana se za mnojestvenoto chislo, no ne shvana osnovnata ideq. Pak drebnavosti. Ne znam i kak reshi, che nqmam kachestven partnior. Kakto kazah po-nazad, ne obicham da spodelqm prekaleno lichni neshta ne samo pred foruma, a i pred kogoto i da bilo. Ta, imam nqkoi. Haresva mi, kogato nepoznat mi se usmihne, zagovori i tn. Takiva malki neshta pravqt denq mi hubav, no nqmam potrebnost ot hora. Po-tochno ot mnogo hora, ahahha. Samodostatychna sym si v 90% procenta, primerno. Drugoto e privyrzanost kym semeistvoto i nego. Ok? Sega stiga me nishti.

Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    Pisha taka, zashtoto mi se razcheknaha prystite veche. Hvana se za mnojestvenoto chislo, no ne shvana osnovnata ideq. Pak drebnavosti. Ne znam i kak reshi, che nqmam kachestven partnior. Kakto kazah po-nazad, ne obicham da spodelqm prekaleno lichni neshta ne samo pred foruma, a i pred kogoto i da bilo. Ta, imam nqkoi. Haresva mi, kogato nepoznat mi se usmihne, zagovori i tn. Takiva malki neshta pravqt denq mi hubav, no nqmam potrebnost ot hora. Po-tochno ot mnogo hora, ahahha. Samodostatychna sym si v 90% procenta, primerno. Drugoto e privyrzanost kym semeistvoto i nego. Ok? Sega stiga me nishti.
    Не съм казвал, че нямаш. Казах, че по-трудно се намира и при отсъствие на такъв, предпочиташ да си самотна, отколкото да се хванеш за всеки срещнат. А някои примитивни създанийчица и деца по подобен начин правят, след това се развеждат или въобще не се справят.

Ти веднага се хвана, че никога не си изпадала в самотност. Ми добре, радвам се.

Основната идея всеки с малко повече логическа смисъл я схваща, но примерът беше с друга насоченост.

Или, ако смяташ, че нямаш никаква потребност от контакт с хора, значи грешиш много. Освен, ако не си някакъв монах, който обаче също провежда комуникация с Бог или НЛО.
    Не си изпадала достатъчно дълго сама. Винаги е имало някои хора до теб. Дори в момента общуваш.

Ако нямаше потребност с хора, дори нямаше да си пишем, защото това щеше да ти е безсмислено. Щеше да ядеш сладолед, да играеш игрички, да четеш книга, които в прочем също са писани и създавани от хора, с вкрана човешка мисъл.

Да, аз също се чувствам ''достатъчен'', различавам се от тълпата, но дори най-асоциалните, се нуждаят от хора, или нещо друго.

Аз съм част от света и съществувам благодарение на връзките ми с него, а не обратното. Перфектно разбирам, че сам съм никой, едно нищожна гнида. Нуждая се както от материалното, така и от живото.

Yea, sure

хаха ;д

Усещам назряващ сексуален интерес към мен по скоро. За да получиш трябва да дадеш. Ако искаш целувка на едно специално място, покажи ми примирение и интелект.
    Очевидно не те бива да разчиташ сигнали.

Това казаха и други твои приятелки от форума преди около 2 години. После отдолу им капеше бяло.

И т'ва к'во общо има с мен?

Изчетох 14-те страници , голям смях. Моля за малко повече активност , че отново ми е скучно на работа

Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    И т'ва к'во общо има с мен?
    Има доста общо, за разчитането на сигналите, че си ме бива достатъчно добре. И знам кога нещо е напът да се случи. Въпроса е доколко аз ще го искам и ще го позволя.

И вземи да се изразяваш по-културно, не да ми съкращаваш думите като няква селтачка със селска мистрия в ръка готова да замазва сайванта, докато баща ѝ рони кочана и приготвя магическа селска разядка за свинете.

Колкото до lamattitude,
    с удоволствие бих забавлявал масите хора, защото аз лично обичам и мен да забавляват и знам колко е хубаво, но когато нямаш събеседници и нямаш провокация, тоест не ме провокират, не се получава, няма развръзка! За да има контра-атака от моя страна трябва да има някакъв тип нападка, или глупав пост, или друг тип нелогична простотия.

Преди години не беше така, доста се е променила обстановката.

Мега фен Аватара на RagioL
    а ти какъв стар кадър се явяваш?

май се досетих кой си

Носферату е !

върна се да тероризираш форумните шматки ли?

Аз пък с годините разбрах че в тоя форум слоганът е "Когато боговете говорят и фактите мълчат" - затова реших просто да чета и да си се кикотя тук зад компютъра, когато нямам работа. Живи и здрави да сте и продължавайте в същия дух!

Мега фен Аватара на Rabalka
    Необварзващ и секс френдове

Цитирай Първоначално написано от Rabalka Виж мнението
    Необварзващ и секс френдове

Like!

Рыбалка така говори, обаче сега ако се пръкне един богаташ с Порш и веднага ще смени мнението, секс само с обвързано гадже! Знаем ги тия, ромбалке ! За твое щастие, няма да се налага да си сменяш мнението... тъй като тебе някой с Порш няма да те забележи дори. Може да се блъсне в теб и да си каже "Брех, кой ме блъсна тука няма никой" Бахахааххах

Цитирай Първоначално написано от RagioL Виж мнението
    върна се да тероризираш форумните шматки ли?
    Не, исках да видя какво прави приятеля по плейбоизам Фишърмен, демек само аз и той сме оферта, ама нещо не е активен, и аз ще вляза пак в сянка, нещо не ми е интересно както преди! Старите ги няма, сега само ръбове!!!

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Рыбалка така говори, обаче сега ако се пръкне един богаташ с Порш и веднага ще смени мнението, секс само с обвързано гадже!
    Това, че е "обвързана", не мисля че е пречка, да прави и необвързващ секс . Иначе изневерите нямаше да съществуват.

Вярването, че "секс" непременно трябва да значи "обвързване" е поредният мит! Вярването, че изневяра непременно значи късане - също!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си