- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Необвързващ секс vs. секс с гадже
I dont get it. Не знам каква самотност визираш и каква е тая глупост със семействата
![]()
Визирах самотност от невъзмножност за намиране на качествен партньор. Човекът е социално животно и в повечето случаи му е необходима среда със себеподобни. Да се затваряш в къщи, защото повечето хора на вън са идиоти, не е нещо полезно. Изпитваш себедостатъчност, така да се каже, до една граница, след това търсиш да споделиш излиянията си, ако не с друг човек, то с някое дърво.
Дори цитата на този завършва в множествено число - ДА ПИЕМ.
Последно редактирано от golemiq_korab_minava : 04-24-2016 на 15:54
Оооо, моля моля, знаем го този "морал"!
Не си успяла да си уредиш живота с една сватба и малко секс - това е всичко!
Така е - и затова за тебе сексът е разменна монета! За теб размяната на секс срещу секс не е приемлива - искаш нещо повече.
Ми да - дотам! За по-натам, искаш пари, кажи си!
Избират да са самотни, пред това да правят секс, без друга изгода! Става въпрос за необвързващ секс - к'во семейство, к'ви 5 лв
?!
Усещам назряващ сексуален интерес към мен по скоро. За да получиш трябва да дадеш. Ако искаш целувка на едно специално място, покажи ми примирение и интелект.
Pisha taka, zashtoto mi se razcheknaha prystite veche. Hvana se za mnojestvenoto chislo, no ne shvana osnovnata ideq. Pak drebnavosti. Ne znam i kak reshi, che nqmam kachestven partnior. Kakto kazah po-nazad, ne obicham da spodelqm prekaleno lichni neshta ne samo pred foruma, a i pred kogoto i da bilo. Ta, imam nqkoi. Haresva mi, kogato nepoznat mi se usmihne, zagovori i tn. Takiva malki neshta pravqt denq mi hubav, no nqmam potrebnost ot hora. Po-tochno ot mnogo hora, ahahha. Samodostatychna sym si v 90% procenta, primerno. Drugoto e privyrzanost kym semeistvoto i nego. Ok? Sega stiga me nishti.
Не съм казвал, че нямаш. Казах, че по-трудно се намира и при отсъствие на такъв, предпочиташ да си самотна, отколкото да се хванеш за всеки срещнат. А някои примитивни създанийчица и деца по подобен начин правят, след това се развеждат или въобще не се справят.
Ти веднага се хвана, че никога не си изпадала в самотност. Ми добре, радвам се.
Основната идея всеки с малко повече логическа смисъл я схваща, но примерът беше с друга насоченост.
Или, ако смяташ, че нямаш никаква потребност от контакт с хора, значи грешиш много. Освен, ако не си някакъв монах, който обаче също провежда комуникация с Бог или НЛО.
Не си изпадала достатъчно дълго сама. Винаги е имало някои хора до теб. Дори в момента общуваш.
Ако нямаше потребност с хора, дори нямаше да си пишем, защото това щеше да ти е безсмислено. Щеше да ядеш сладолед, да играеш игрички, да четеш книга, които в прочем също са писани и създавани от хора, с вкрана човешка мисъл.
Да, аз също се чувствам ''достатъчен'', различавам се от тълпата, но дори най-асоциалните, се нуждаят от хора, или нещо друго.
Аз съм част от света и съществувам благодарение на връзките ми с него, а не обратното. Перфектно разбирам, че сам съм никой, едно нищожна гнида. Нуждая се както от материалното, така и от живото.
хаха ;д
Това казаха и други твои приятелки от форума преди около 2 години. После отдолу им капеше бяло.
И т'ва к'во общо има с мен?
Изчетох 14-те страници , голям смях. Моля за малко повече активност , че отново ми е скучно на работа![]()
Има доста общо, за разчитането на сигналите, че си ме бива достатъчно добре. И знам кога нещо е напът да се случи. Въпроса е доколко аз ще го искам и ще го позволя.
И вземи да се изразяваш по-културно, не да ми съкращаваш думите като няква селтачка със селска мистрия в ръка готова да замазва сайванта, докато баща ѝ рони кочана и приготвя магическа селска разядка за свинете.
Колкото до lamattitude,
с удоволствие бих забавлявал масите хора, защото аз лично обичам и мен да забавляват и знам колко е хубаво, но когато нямаш събеседници и нямаш провокация, тоест не ме провокират, не се получава, няма развръзка! За да има контра-атака от моя страна трябва да има някакъв тип нападка, или глупав пост, или друг тип нелогична простотия.
Преди години не беше така, доста се е променила обстановката.
Аз пък с годините разбрах че в тоя форум слоганът е "Когато боговете говорят и фактите мълчат" - затова реших просто да чета и да си се кикотя тук зад компютъра, когато нямам работа. Живи и здрави да сте и продължавайте в същия дух!
Рыбалка така говори, обаче сега ако се пръкне един богаташ с Порш и веднага ще смени мнението, секс само с обвързано гадже! Знаем ги тия, ромбалке ! За твое щастие, няма да се налага да си сменяш мнението... тъй като тебе някой с Порш няма да те забележи дори. Може да се блъсне в теб и да си каже "Брех, кой ме блъсна тука няма никой" Бахахааххах