.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 369

Hybrid View

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Необвързващ не съм правила никога. Не съм си го мислила, нито съм го искала, не зная на какво се дължи това дали на задръжки, възпитание или на морал. Много хора не им се занимава за сериозни отношения и правят секс после чао. Не знам как се чувстват, но аз бих се чувствала като парцал, затова никога не ми е минавало през ум. На времето си мечтаех за първия срещнат да се омъжа, но за жалост, това се оказа фикс идея, тя се изпари веднага след като опитах от помията на живота. Ако бях се омъжила за първия най-вероятно щях да съм с дете, разведена и живееща на тръни да ме убият. Оказа се, че с такъв идиот се бях захванала, вече всичко е минало, пораснах отдавна вече не съм момиченце, детенце и т. н. Не ми е до необвързващ секс, живота е много сложен и честно казано не мога да си го позволя. Не, че не съм харесвана напротив, точно обратното., даже се лаская на моменти от внимание. Но само до там. Да не досаждам повече.

Цитирай Първоначално написано от bilqnavod Виж мнението
    Необвързващ не съм правила никога. Не съм си го мислила, нито съм го искала, не зная на какво се дължи това дали на задръжки, възпитание или на морал. Много хора не им се занимава за сериозни отношения и правят секс после чао. Не знам как се чувстват, но аз бих се чувствала като парцал, затова никога не ми е минавало през ум. На времето си мечтаех за първия срещнат да се омъжа, но за жалост, това се оказа фикс идея, тя се изпари веднага след като опитах от помията на живота. Ако бях се омъжила за първия най-вероятно щях да съм с дете, разведена и живееща на тръни да ме убият. Оказа се, че с такъв идиот се бях захванала, вече всичко е минало, пораснах отдавна вече не съм момиченце, детенце и т. н. Не ми е до необвързващ секс, живота е много сложен и честно казано не мога да си го позволя. Не, че не съм харесвана напротив, точно обратното., даже се лаская на моменти от внимание. Но само до там. Да не досаждам повече.
    Повечето като теб и Иваа избират да са самотни, пред това да правят развалени семейства.

Мега фен Аватара на solo_
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Повечето като теб и Иваа избират да са самотни, пред това да правят развалени семейства.
    Самотата е злато.

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Необвързващ не съм правила никога. Не съм си го мислила, нито съм го искала, не зная на какво се дължи това дали на задръжки, възпитание или на морал.
    Оооо, моля моля, знаем го този "морал" !
    На времето си мечтаех за първия срещнат да се омъжа, но за жалост, това се оказа фикс идея, тя се изпари веднага след като опитах от помията на живота. Ако бях се омъжила за първия най-вероятно щях да съм с дете, разведена и живееща на тръни да ме убият. Оказа се, че с такъв идиот се бях захванала, вече всичко е минало, пораснах отдавна вече не съм момиченце, детенце и т. н.
    Не си успяла да си уредиш живота с една сватба и малко секс - това е всичко!
    Не ми е до необвързващ секс, живота е много сложен и честно казано не мога да си го позволя.
    Така е - и затова за тебе сексът е разменна монета! За теб размяната на секс срещу секс не е приемлива - искаш нещо повече.
    Не, че не съм харесвана напротив, точно обратното., даже се лаская на моменти от внимание. Но само до там.
    Ми да - дотам! За по-натам, искаш пари, кажи си !
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    избират да са самотни, пред това да правят развалени семейства.
    Избират да са самотни, пред това да правят секс, без друга изгода ! Става въпрос за необвързващ секс - к'во семейство, к'ви 5 лв ?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си