- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Необвързващ секс vs. секс с гадже
Меси е приемал растеж на хормона и то лечението му е било финансирано от Барса. Ако са нямали милостиня върху този недъгав бастун, нямаше да стигне дотука. Меси ми прилича на теб, пич. С разликата, че на теб няма кой да ти финансира лечението ххяххаеххах
ти си шибан глупак. Растеж на хормона, добре, супер. ахахахахах тапанар
лечението му е било платено от барса, защото е срамота такъв талант да бъде погубен. Не е милостиня, когато е заслужена.
Не знам кво печелите като издигате в култ някакъв прост футболист, който се усмихва за пред камери и тича след една топка, за да печели пари. Са ще кажеш, че печели милиони и бла бла бла. Ама не в тва е идеята. Обществото ни е малоумно и е по-лесно да се дават виртуални милиони за футболисти, отколкото да се реализират и света да стане прекрасен.
Кво изобщо печелиш като дойдеш да си мериш пишката в некъв форум с тази на Меси? Футболът е просто една шибана игра, която масата хора обичат да гледат щото им помага да се отпуснат или да намерят някакъв смисъл в нещо. Само това и нищо повече.
Вземи си и ти малко "растеж на хормона", белким ти порасне мозъчния капацитет да не живееш в консерва.
Ти явно си високоинтелигентен, толкова чак, че не ти прочетох поста до край за да покажа върховното неуважение към теб и семейството ти от глуповати хора. Вземал е да растеж на хормона. Чети, аз нямам нужда, кура ми е голям и венест, а мозъкът с много гънки и голяма изчислителна мощ.
Без да се впускам в обяснения и спорове с господин НИКОЙ, ще напиша това за хората, които все още се съмняват (с повече интелект от теб хората). Роналдо е в списъка от топ известни личности дарители номер 1. НА ПЪРВО МЯСТО В СВЕТА. Доколкото добре знам има няколко болници. Спонсорира лечение за рак, за болни деца, в Африка и много още други. Тренира деца сираци за да имат бъдеще тъпир, има лична школа. Това всичко кой друг го е правил? Сумите възлизат на милиони, трицифрени суми милиони. Може и да има милиард. Затова недей да коментираш. Ти когато отидеш от келявата си заплатка да дариш пари за кауза по различна от това да си натъпчеш гъза и да изсереш фекалии - тогава осъждай хората. А Меси, твоята месая какво дарява? Нищо, спонсор е на чипс, тва помага направо! Който не вярва за донациите да се поразрови, да напише Ronaldo top donators list и ще разбере.
Последно редактирано от MalePan7her : 04-23-2016 на 08:47