Първоначално написано от
Ivaaaaa
Обещавам да спра да ти се подигравам. Явно комплексите са ти абнормни и патологични. Така и не разбра, че 'селото' не е географска даденост, а духовно състояние в смисъла, който се употребява като ефвемизъм. Във Враца важат все още законите на джунглата и такъв като теб не би успял да вирее. Не знам какво си преживял, в каква среда си отраснал, че у теб да се вкорени толкова дълбоко тази несигурност. Едно е сигурно - тази отрова, която таиш в себе си един ден ще ти причини сепсис, ако не потърсиш помощ. Замислял ли си се защо всяко нежно същество те реже? Някога не си ли си задавал въпроса, че тази тенденция е отключена от теб? Смяташ ли, че е възможно да виждаш навсякъде меркантилност и повърхностност именно, защото ти си такъв и придаваш на другите несъществуващи качества? С колко момичета си имал по-дълбок контакт освен поглед /ахахах/, за да знаеш какви всъщност са те? Знам, николко. Замислял ли се се защо си сам и низвергнат? Седем милиарда души, от които половината жени, от които една четвърт примерно са във възраст за потенциална връзка и всички да са с една концепция за живота? Или може би ти им придаваш твоята собствена? Сега ще отговориш ехидно, знам. Знам и че дълбоко в себе си ще се откриеш в думите ми, но е много по-лесно да отричаш. Няма да ти отговоря с обида, както ти обещах, защото те съжалявам. Затворил си се в дебели звукоизолирани стени и не знаеш всъщност колко красота съществува навън. Има различни теории за живота като минало, настояще и бъдеще. Преди и след. Все недоказани. Дотогава ще продължа да вярвам, че той е тук и сега, никога повече и никога отново. Цялото човешко битуване е една малка прашинка в безкрая. Вероятно сме просто временни наематели на Земята и ще завършим като динозаврите. Наистина ли мислиш да изживееш тази прашинка в жлъч и омерзение?