.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 369

Hybrid View

Голям фен Аватара на MalePan7her
    Не ме интересува кое предпочиташ. Важното е кой е най добрия. Важното е кой го тестваха до лимита му във филм, а година след това Холивуд направи още един филм за него. И вземи си пусни мач на реал и гледай обективно защото явно от глупост не си гледал мача на реал с германците. Недей да бъдеш тъп фенбой, а бъди обективен.

Забравих, виж и числата, общо голове и асистенции и т.н.

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    @Грозния, разбирам, светът е гаден, но никой няма равен старт. винаги ще има някой по-красив и по-грозен/по-умен и по-глупав/по-богат и по-беден. някак тази неравнопоставеност става утешителна и почти честна. по това, което чета, изглеждаш прекалено критичен и към себе си, и към останалите.
    Напълно съм съгласен !
    видях един познат да се разхожда под ръка с много симпатично момиче. и сега ще си кажеш, ама този е богат и красив. нищо подобно. дебел е. и като казвам дебел - дебел. кара стар изтърбушен голф и е типичния представител на моя край. обаче има уникално чувство за хумор и навсякъде е душата на компанията. умее да се самоиронизира.
    Това е някакъв частен случай. Де да знам - сигурно поне не е нисък.
    bmi ми е 16,9. казах, че си по-слаб, за да те уязвя понеже да си по-слаб от мен означава да си много слаб хд.
    На мен BMI ми е 19,3 и знам, че съм много слаб, но не чак толкова ! Поне си призна защо го каза.
    Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    моя е 27.8
    Ти си дебел! Legally!

Мега фен Аватара на Rakshy
    Цитирай Първоначално написано от MalePan7her Виж мнението
    Не ме интересува кое предпочиташ. Важното е кой е най добрия. Важното е кой го тестваха до лимита му във филм, а година след това Холивуд направи още един филм за него. И вземи си пусни мач на реал и гледай обективно защото явно от глупост не си гледал мача на реал с германците. Недей да бъдеш тъп фенбой, а бъди обективен.

Забравих, виж и числата, общо голове и асистенции и т.н.
    не ми пука, пичага, ти си фенбой

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си