- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите за предишния потребител спрямо коментарите му в раздела? [3]
май се изнерви
иначе Ракши наистина съм джигит
само че в истинския смисъл на думата
(джигитовка)
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
пухкав войвода
^ Поредният завъдил се форумен трол.
Затъжил съм се, че вече не си пише в темата. http://www.teenproblem.net/forum/sho...BD%D0%B8%D0%BA Миналата година, когато не бях толкова активен във форума, ми беше любимата тема тук.
Първоначално помислих, че е поредното соло, после се оказа, че е нормален човечец. :д
Объркано момче, мислещо се за всезнаец относно Бог.
Inewton
В началото беше добре,ама вече ми идва малко комерсиален...истинският знаеш повече мълчи и по-малко говори,така думите му имат повече сила.Може и да е добро момче,но се опитва да изпъкне прекалено много.
Divergent
Има интересно име.Хлътнала е по-този над нея,флиртаджийка е,доста е объркана вътре в себе си и се чуди как да запълни това в нея което и липсва..
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !
Майтапчийка била хлътналата по горделивия проповедник.
В момента нямам чувства към никого. Той е хлътнал по мен, не аз по него.![]()
![]()
комбина с dreamwalker & M****
тримата са вождове
Ох, така като си сменяте аватарите и ви няма известно време, се бъркам кой кой е.
Ако съм права кой е, със смесени чувства съм.