- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 35
е с'а пристигат и ще ям и ще ми тече мазно по крайчеца на устните
ммМмМмМм
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Яко съм се вкарала във филма. От 2 седмици насам ми се случват странни (за моята личност) неща. Днес счупих една чаша, разлях чаша лимонада. Вчера се качих на друг автобус. Преди седмица ми се счупи незнайно как телефона. А не ми се случват лоши неща - напротив. Не знам дали е магия, каква поличба е, обаче яко съм влязла във филма. По принцип не съм разсеян човек, но това ме плаши...
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Най-добрият ми приятел ме заряза, ама в същото време уж не ме зарязал и ревах за него седмица и сега ми е някво никво. Тя вината си и беше моя, той също има, обаче естествено не си я вижда... Направо на моменти така се дразня, ама c'est la vie..
Най-накрая утре ще почивам,че и не само утре цели 3 дни...жив да не бях. Бахти от тва тъпо време ми изплуваха некви нежелани спомени..как тя лежи върху краката ми и я галя по лицето...да се махат.Нищо на тоя свят не боли по-силно и тежко от чувстата.
Деамн заради нея не вярвам на никой вече...само да можеше и да не чувствам нищичко и всичко щеше да си е идеално...дано тая гадост наречена чувства да изчезне от мен...Дъжд,земя,небе...странн о как дъжда свързва 2 неща които никога не се докосват..
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !
аз се чувствам освободена ... най-накрая се освободих от тази любов, която ме дърпаше назад и всеки ден ме смазваше.
и аз натам съм тръгнала, чухме се днес и чак ми беше досадно да го слушам, държах се адски дръпнато, на няколко пъти му направих намек, че съм ядосана заради него, но не посмях да му го кажа направо. страх ме е да не разваля нещата и после да съжалявам, искам да сложа край, но нещо ме спира, отново си мисля, че съм изнервена не заради него, а заради предстоящите събития и това ми пречи да разсъждавам трезво. най-правилното е да си дадем малко почивка, колкото и клиширано и глупаво да звучи, имам нуждата да съм сама и да се концентрирам върху належащото, любовта трябва да оставим на заден план за момента. имам чувството, че ще рухна.
Това ли ви е живота?
Раздяла, събиране, раздяла, събиране и нищо...
малко се преебах като излезнах по суичер, са ми е студено и ме дразни гърлото
БРАВО БЕ РАКШИ ТАПАНАР ТАКЪВ
Хубав ден е днес - рожденици, именници, почивка.
Welcome to the Jungle...
Такааа... Има няколко основни точки, по които се вълнувам.
1. Честит имен ден на всички именници тук!
2. И тази година реших да не отида на военния парад. Вместо това днес реших да гледам БНТ.Аз очаквах да е зле, но толкова зле. Да оставим това, че парадът ни е символичен - изкарали 5-6 блока по 64 човека, 10-20 наземни машини и 5-6 летателни, но тия от БНТ така ме ядосаха... К'ъв е тоя режисьор, който сменя кадрите на секунда-две??? В една дискотека по-бавно премигват светлините. Определено от БНТ могат да те дезориентират.
3. Гледам, днес Гуугъл отбелязва 160 г. от рождението на Зигмунд Фройд.
Е, в този дух - да ви е*а вас и ваш'та мама - БНТ! (:
половината тук сте за психодиспансер, а си мислех, че аз съм зле :ддд
доволна съм, почти съм готова с проектите, само регионалната икономика ми остана, но за жалост там не зависи само от мен, грр, мразя да съм в екип от незаинтересувани, тъпи хора, ама квот такова ;д
Чйек, пак ме боли корема. Мислех, че днес или утре най-късно шибаният цикъл ще приключи. Благодаря на този, който е измислил ибупрофена. Преди не бях така
Поне поучих малко. Нищожно малко. Имам уговорка и нз как ще събера сили. Освен това, ако остана до късно автоматочно трябва да зачеркна утрешния ден за учене. Само, ако можех да се измъкна![]()