- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Кой филм гледахте последно ? vol. 4
Не ме обиждаш, просто ми е досадно да ги вмяташ навсякъде.
Рагиол, да.
Дотук съм с тази тема.
Искаш да кажеш, че си видял циците на майка ти докато се къпе? Срама нямаш ли? Ама те са мнооооооооооо гадни, висят и имат косъм около зърното. Saggy tits...
Нека Ивето постне снимка на себе си в цял ръст , за да видим къде се бъркаме![]()
Аз не разбрах, гледали сте й циците във филм ли? Ако не е така, сте объркали темата.
По темата: Жена на заем.
"The Dark Knight". И, да, съжалявам, че не съм го гледал досега. Хийт Леджър... <3
Все си мислех, че хората преувеличават с този филм. Мислех си така, понеже не съм фен на тия глупости - Супермен, Спайдърмен, Хълк, Мълк... Супер детската глупост ми се струва, но не и с Батман. Поне не първата и втората част от трилогията. Третата ми предстои да я гледам. Но за първата и особено втората мога да кажа, че са ТОП филми. Всяка секунда, в която е Хийт Леджър е уникална. Един от най-добрите performance-и, които някога съм виждал. Жалко, че си отиде толкова млад... С "Тъмният рицар" и "Планината Броукбек" той се превърна в легенда, а си представям ако не беше починал... Можеше да стане най-великият актьор раждан някога, но...
Экипаж
Холивудските филми ряпа да ядат.
Снощи и тази вечер гледах "Before Sunrise" - http://www.imdb.com/title/tt0112471/ и "Before Sunset" - http://www.imdb.com/title/tt0381681/
3тата част не съм я гледал, но ще я гледам, защото тези два филма ми харесаха много! Самите филми са супер believable. Като сюжет и развитие на действието не са нищо особено, но актьорската игра, опростената кинематография, жестовете, израженията на лицата им и най-вече диалога правят тези два филма страхотни! Подхващат много сериозни теми - не само любовта, но и живота като цяло.
Отначало имах съмнения, че ще са що-годе добри филми и че няма да ме изненадат особено, но сгреших адски много. Доста време избягвах тези два филма и съжалявам, че съм. Страхотни са!
Нито е някакъв лигав bullshit, нито е някаква женска помия, напротив, това са филми именно за зрели хора. Смятам, че ще се харесат еднакво на момчетата и момичетата. Е, стига момчетата да не са някви "батки" с бръснати глави, "патрЕотични" татуировки, каращи BMW и да гледат страшно. Или пък момичетата да са някакви лигави кифлички, които се кефят на Преслава, Галена, Азис и т.н. и да обикалят по кафенетата и дискотеките 24/7.
Това са филми за нормално, зряло мислещи хора!
Последно редактирано от KREED : 06-14-2016 на 11:29
Добър ли е, колкото всички казват?
По темата: Последно гледах Prisoners - http://www.imdb.com/title/tt1392214/?ref_=fn_al_tt_1
Фантастичен филм. На мен лично ми се стори смесица между Mystic River и Gone Girl.
Фактът, че не съм фенка на този жанр (харесвам ужаси, но класиките тип тексаско клане, тези са ми несериозни) и въпреки това ми хареса е показателен![]()
Не е нещо оригинално, типичен страшен филм, можеш да предвидиш какво ще се случи. И въпреки това на два пъти успяха да ме стреснат, ефектите бяха доста добре направени, а историята ме заинтригува и ме накара да се поровя и да прочета за семейство Уорън и случаите им.
Ъхъ. Поне на фона на масовата боза, този що годе бива.