Първоначално написано от solo_ Махни го този аватар... ве да ви иба номерата соро твоя вот има силата на 0.08 вота
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
Първоначално написано от YoungBloodZ ахахахахх тоя на 30-тата секунда последния е баси бота :Х ахаххаа
https://www.youtube.com/watch?v=SqBP0SDtwvg
Знаете ли какво е опасното на тези шеги?
Първоначално написано от solo_ Знаете ли какво е опасното на тези шеги? bh
Първоначално написано от solo_ Знаете ли какво е опасното на тези шеги? Да те хванат?
Първоначално написано от YoungBloodZ bh В Америка всички имат пистолети, и ако го направят там, ще има истинско убийство.
https://www.youtube.com/watch?v=AvWyn2lsOEw
Първоначално написано от solo_ В Америка всички имат пистолети, и ако го направят там, ще има истинско убийство. гей
Първоначално написано от АгентМура гей Само на това ли си възпитан?
Първоначално написано от solo_ Какъв ангел си? последният пазител на свободна воля
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !
Първоначално написано от solo_ Само на това ли си възпитан? аз съм възпитан да съм невъзпитан. това, на аватара ми, е моята истинска същност.
Първоначално написано от GuardianAngel последният пазител на свободна воля Ще ми дадеш ли прегръдка?
Първоначално написано от АгентМура аз съм възпитан да съм невъзпитан. това, на аватара ми, е моята истинска същност. Един ден как ще си намериш работа?
Първоначално написано от solo_ Един ден как ще си намериш работа? аз съм агент, ще ме наемат. или ще взема нещата в мои ръце!
Първоначално написано от solo_ Ще ми дадеш ли прегръдка? Ако ми отоговриш на един въпрос.Как ми е името ?
Първоначално написано от АгентМура аз съм агент, ще ме наемат. или ще взема нещата в мои ръце! Това е филм.
Първоначално написано от GuardianAngel Ако ми отоговриш на един въпрос.Как ми е името ? Момиче или момче си? Дай първата и последната буква от името.
Първоначално написано от solo_ Това е филм. аз съм продуцент
Първоначално написано от solo_ Момиче или момче си? Дай първата и последната буква от името. спокойно,ако не го знаеш не е нужно да го знаеш
Първоначално написано от solo_ Момиче или момче си? Дай първата и последната буква от името. направо да ти каже и две букви по средата направо да ти каже цялото име и ти само да го повториш
Първоначално написано от YoungBloodZ направо да ти каже и две букви по средата направо да ти каже цялото име и ти само да го повториш Толкова ли е лесно? Я да те видя: Дж_ _ К_ _ _ _и Давай!
Първоначално написано от YoungBloodZ О БОЖЕ ТИ НАПРАВИ ГРЕШКА! НЕПРОСТИМО! ЯВНО ВСЕ ПАК И ТИ СИ ЧОВЕК ЗАЩОТО И ТИ НАПРАВИ ГРЕШКА ти си ненадминат бре, какъв хуморист си
Първоначално написано от solo_ Толкова ли е лесно? Я да те видя: Дж_ _ К_ _ _ _и Давай! Джон Конъли
Първоначално написано от АгентМура аз съм продуцент Ти си глупак!
Правила