Първоначално написано от GuardianAngel Ако ми отоговриш на един въпрос.Как ми е името ? Момиче или момче си? Дай първата и последната буква от името.
Първоначално написано от solo_ Момиче или момче си? Дай първата и последната буква от името. спокойно,ако не го знаеш не е нужно да го знаеш
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !
Първоначално написано от solo_ Момиче или момче си? Дай първата и последната буква от името. направо да ти каже и две букви по средата направо да ти каже цялото име и ти само да го повториш
Първоначално написано от YoungBloodZ направо да ти каже и две букви по средата направо да ти каже цялото име и ти само да го повториш Толкова ли е лесно? Я да те видя: Дж_ _ К_ _ _ _и Давай!
Първоначално написано от solo_ Толкова ли е лесно? Я да те видя: Дж_ _ К_ _ _ _и Давай! Джон Конъли
Първоначално написано от YoungBloodZ Джон Конъли Само фамилията не позна.
Първоначално написано от solo_ Фамилията не е такава. bh
Първоначално написано от YoungBloodZ bh Фамилията е Кенеди! Сега виждаш ли, че не е толкова лесно?
Първоначално написано от solo_ Толкова ли е лесно? Я да те видя: Дж_ _ К_ _ _ _и Давай! Дреамлоукърката го знае..
Първоначално написано от GuardianAngel Дреамлоукърката го знае.. Ya_ _ _ _ _ _а M_ _n
Първоначално написано от GuardianAngel Дреамлоукърката го знае.. Ти какво знаеш за dreamwalker? Нищо...
Първоначално написано от solo_ Ти какво знаеш за dreamwalker? Нищо... най-вероятно е така...
Първоначално написано от solo_ Ти какво знаеш за dreamwalker? Нищо... а ти какво знаеш за нея ?
Първоначално написано от GuardianAngel а ти какво знаеш за нея ? Уж се води момичето разбило сърцето му ...
Първоначално написано от GuardianAngel а ти какво знаеш за нея ? Много неща.
Правила