- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- СНИМКИ НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ ОТ РАЗДЕЛ СЕКС [10]
Не знам как да те наричам момченце или момиченце, може би си нещо между двете???
Бизнесмените кой ти каза че бачкат всеки ден? Зависи какъв тип бизнесмен си. Някой си стоят вкъщи, други пътуват, трети ходят до офиса. Всеки според приоритетите си работи. Аз не приличам на тъп пред когото трябва. Пред теб, дали ме интересува като какъв приличам? Ти какво си ми на мен? Изобщо не те знам откъде се пръкна. Продължавай да се опитваш да затапиш, този който устата и кура са му големи колкото столицата на Румъния!!!
Не се засягай, обаче в момента говориш от на баба си наизуст. Това са глупости, че навсякъде имало престъпления и наркота. Ако беше така, нямаше ИМОТ в един район да струва €***,***, а в друг район да е €**,***.
Много хора избират имот точно заради района, крайм рейт-a, природата, панорамата и тем подобни. Аз където живея няма да видиш някой да се изплюе на улицата, и то живея в същия град, не извън него! Обаче имотите тук са скай-хай. Ако дойдеш и намериш боклуче тук в моя район, ще ти подаря колата си. Може да не се закачаш с никого, обаче ти явно не искаш да осъзнаеш, че има кухи парчета, на които не им пука ти дали си спокойна личност или дали си пацифист по душа, която ходи на мисии в Африка да храни гладните чайлд солджари. Селяка като се напие той иска да се сбие, и няма да дойде да се сбие с мен защото ще му усуча така главата, че ще гледа назад докато върви напред!!! Той ще си намери лесна жертва, която му изглежда слаба, по възможност сама, и вечер, която лесно да изгаври.
Мен ме е гонил дрогиран като си мисли, че съм му авера, с който трябвало да се срещне на Слънчака, що съм бягал от него? Тва как ще го спреш? Накрая този същия капут на който после му разбрах иметоДойде с приятелчетата си. От такава ситуация между другото мнооооого тъпо се излиза! Понеже са много и са натряскани със синтетика! И пак се свежда до района. Това ми се случи на разклона към Несебър. Несебър и "сланчака" са известни с такива главочи. Затова говори ми до утре колко не зависи до района. Просто такива нямат работа в консервативни квартали, където няма нищо за крадене, или по скоро има обаче е риск, понеже има камери навсякъде и съседите са гъсти и ще му извият мутрата на момента. Също и като няма за купонясване, няма какво да прави и отива някъде където има "партенце".
продължаваш да доказваш, че не си бизнесмен, ами дребен селяндур.
Ако развилите се бизнесмени и за минута не контролираха и следиха бизнеса и хората си, биха свършили като мишки доста лесно като някой друг им присвои работата. Никой плюс това не е ставал клечка с мерзастване.
И в България като цял няма такива квартали, каквито представяш, или за твоите очи не знам как е. У нас който има пари просто си изгражда един комплекс извън града, загражда го със стени с охрана и кучета и това. подобно на тимаджийте със замака им. келеши
а пари и по-други начини може да се печелят, най-много с кражби и власт. там вече избират точно такива марионетки за кметове.
Аз сам го казах няколко пъти, но време беше да стигнеш до това невероятно заключение, балък.
Май те хвана ревността към гаджето? Знаеш ли кой ревнува? Несигурните балъци. Аз никога не съм ревнувал. В момента тя внимателно стои и чете, вижда, че не съм толкова нелицеприятен колкото ти твърдиш, и тя стои и си преценява дали ревността ти не е комична колкото паляк на рожден ден???
Нелицеприятен ще стана ако се срещнем. Виждам, че си от Варна. Ако искаш да си организираме спаринг, ще резервираме зала и ще видим колко "надъхана бадка" съм. Ще извикам приятел да заснеме всичко и да го качи тук после. Искам после приятелката ти да види на слоу-моушън (камерата ми има такава опция) как те удрям в брадата с маваши и падаш както изгнил мушмул. Кажи ако искаш аз съм навит, не съм се бил от много време и нещо ме избива на агресия напоследък, с удоволствие ще се пуснем. Само че няма да отидем в твойта заличка във селския ти квартал, измекяр, ами ще отидем на неутрално място.
Аз имам смартфон и мога да се обадя, ти имаш пощенски гълъб затова трябва да ходиш винаги на място. Аз не съм като теб да ползвам такива екстри, да обикалям цял ден да си губя времето и да ползвам пощенски гълъби, накатко.
Последно редактирано от MalePan7her : 05-09-2016 на 19:15
Свиньо ти къде се обаждаш, пуснал съм снимка с надпис, това ако ме прави фейк, то майка ти те е родила наобратно
В момента сама се нокаутираш, теб досега не съм те нападал, дори преди, обаче ти дигнах мерника.
От малката снимка за аватар, която си сложила виждам колко прасе си. Виждам как си се снимала под ъгъл да скриеш адската ПАЛАСКА
Виждам и как си сложила крак пред другия , обаче то бута ти свинския как да се скрие от ъгъла на снимката, кажи ми ? Значи тук има доста готини момичета, едни са курви други не са, но всички са хубави! Ти си плондер, теб никой досега не те е наебал. Дори най големите балъци на по 17 няма да си мръднат пръста за теб ! Затова предлагам ти стой си в хралупата, яж с свинската тор и не ме карай да се настървявам към теб защото след това само бан ще ме спре ! Всъщност и бан няма да ме спре защото имам абонамент към hidemyass с 658 ремоут ВПН сървъра и мога да си правя ротация на сървърите. Тоест ще трябва да установят 658 пъти кой съм и да ме баннат 658 пъти, като след това ще премина на друг ВПН сървис ! Затова си трай гнидо за да не ти разкаткам накадката , недодялан бастун напомпан с лайна !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Последно редактирано от MalePan7her : 05-09-2016 на 19:22
Значи проблема ми е, че се обаждаш отникъде, от ревност ли не знам???
Преди си мълчеше тактически, обаче за една година явно си станал мутра
Значи виж ся, мутряга, прибери се във Варна, щастлив, че си ударил кьоравото със тийнеджърка на 500 километра от теб, защото си такъв смешник, че не можеш да си намериш от ВАРНА, като че ли няма жени в 500, хиляден град!!! Отиваш в Кюстендил? Така ли?
Това мислиш, че децата и младежите не го виждат ли, колко си загорял и как глас нямаш в нито едно решение във връзката ти? Как приятелката ти дърпа каишката и ти като насрано псе квичиш, не лаеш дори??? На нея мислиш, ли че и е приятно тя да ти дърпа каишката? Ти съвсем скоро, казах ти вече, ще бъдеш разкаран! В момента сам си копаеш гроба, защото всички четат какъв балък си, като...... Някои знаят кой, не искам да казвам, защото имам донякъде уважение, за това момче. Но за теб нямам нищо освен сопа за главата ти.
Не искам да се виждам с теб, да пия бири или квото и да е, не те понасям какъв охлюв си, не обичам да комуникирам с безхарактерни хора! На теб няма да ти помогна ако те видя паднал на улицата умиращ, разбираш ли това? И пак подчертавам, не те заплашвам, теб няма да те бия, ако си навит, ще направим нещата легално! Искам всичко да е легално, да могат да ти окажат помощ после, да има лекар, в залите обикновено има човек, който следи тези неща и може да реагира бързо! Не на улицата да паднеш, да си удариш главата в асфалта и после аз да изляза виновен, че съм ти се вързал на селския акъл! Затова помисли, аз не бързам! Офертата важи.
Колкото до приятелката ти, аз не я нападам, аз даже приятелски и обясних, да не посещава някои места за да не пострада. Ако я плюех, ЩЯХ ЛИ ДА И ПОМАГАМ И ДА СЕ ОПИТАМ ДА Я ПРЕДПАЗЯ?
По събрано не мога, обичам да се изразявам отчетливо, за да не оставам неразбран. Сега ако нямаш какво да кажеш, не ми губи времето ! С теб не искам да си пиша, аз си пиша с хората, които са готини !
А, извинявай, за малко да си помисля, че се обясняваш.
Ае, приятно ти писане с готините.
Вие ненормални ли сте, бе?! :дд Кво сте ме заяли все едно ще делите имане?! Антракса не ревнува в момента, а вие няма да се виждате, щот няма кво да делите.
Тори не си вдигай катеричката в момента ! Не си мисли, че ще се бия заради теб ! Или че ще те деля. Има достатъчно , много по секси путки от теб, без да се обиждаш !
В момента дори си пиша с една , която тренира бодибилдинг. От известно време си промених възгледите за живота и в момента харесвам стегнати красиви форми. А ти не тренираш , така че няма как да се вредиш дори да беше свободна.
Не се вра никъде, не идкам да ме разнасяте кой какво ревнувал и кво не. Правите сеир, при тва на мой гръб. И никой не ми видя красивите снимки. И съм тъжно джудже.
Само простотии и спам и никакви снимки!
Осрахте темата!
Аз ти отворих снимките , недей да бъдеш тъжна. Обаче не приличат на нищо , понеже са в много ниска резолюция , а и едната не е правилно експонирана. Качи ги в пълен размер, не ги ресайзвай. Качи ги тука - postimage.org
И това , че правим сеир на твой гръб трябва само да те кара да се гордееш, ставаш като известна личност. В центъра на ентерйтейнмънта си. А виж останалите мълчат и гледат злобно по тебРазбирам ги аз тия раоти
Давайте да ходим на Миле Китич и въобще не се карайте за глупости само да си вдигате нервите! Кило горе кило доле!
Аз не слушам поп фолк нещо, аз предлагам нещо цивилизовано , Свети Влас Планет например когато има някой як DJ, или PR club обаче знам че няма да има навити ! Още отсега съм сигурен !
Малепантер форумния бияч ;Д
Искам снимки на потребителки![]()
Прасета,прасета..Всичките прасета на мезета...
Малепантер не е форумен бияч , защото все още не е бил никой от форума. Като се замисля , зависи как се погледне от нещата. Ако е физически бой не , ако е от друга гледна точка примерно сексуална ... Както и да е. Пусни снимки на момчето иска да те види !