- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нестандартни секс случки и подвизи
Ами явно аз съм някакво изключение! Е има и други на които им харесва да ги доминират, някои обаче не си го признават!
Не си обяснявам защо е така, но ми харесва много иначе аз не обичам да командвам и да раздавам заповеди предпочитам всеки сам да взима решенията си и да има право на свободен избор! Кефи ме да ме доминират в секса, но не и цялостно в живота там си отстоявам мнението докрай!![]()
То това, че са силния пол мъжете е общоприето, но дали е така не е доказано, жените може би са заменили част от физическата си сила за психическа такава както и за красотата си! Една жена може да победи мъж по интелигентност, психически, емоционално, а понякога и физически!
Но това си зависи и от индивидуалния човек, а не чак толкова от самият пол, може би и точно за това ми харесва да съм доминиран понеже е прието, че мъжете уж са силния пол!![]()
Имам усещането че знаеш отговорите и пускаш мъжете по пързалката.
Аз лично имам много малко желание да доминирам. Бих го направил ако на дамата и харесва.
В интерес на истината веднъж пробвах вагинален и анален фистинг на една дама. Леекичко, без грубости. Беше средно готино, малко се получи като практически урок по анатомия.
Поне като умра да знам че съм пробвал нещата дето са ми били интересни.
Затва не искам да т'ковам вече. Само потки. Едно време умиргаха от кеф, че ще те хванат за гушата, ся освен че ги хрантути, жената тря'а да ги
..
От кога, по дяволите, се самоцензурирам?
на един купон ми се изредиха 4 момчета.посли неможех да хода
Е малко са 6, трябвало е вкупом, за да може да ти се зарадват всички тука !
Чоплили са семки![]()
Прасета,прасета..Всичките прасета на мезета...
+18 (Warning Graphic)
Всъщност аз съм МНОГО добър в предположенията , както всички знаят съм уникално проницателен !
Ще се опитам сега да налучкам за Рыбалка !
Като изучавам психологията на Рыбалка , тя обича четири кура оформемни като свастика , свастиката обаче в средата е нанизана на цилиндър , тоест за да може да се върти , тя се надупва и всеки кур се завърта и влиза последователно в гъза и като вади по малко лайна, всеки кур влиза свършва силно , следващия вади лайна и сперма. Накрая тя събира с уста чревното съдържимо от земята , което вече е добило златист цвят , невероятно контрастен златисто-бежов цвят , досущ като на джантите на СУБАРУ ИМПРЕСА СТИ и го размазва по тялото си !
Също така едно птиченце ми подшушна , че рабалка обича аналните удоволствия повече от всичко ! Тя за закуска получава пронизване в ректума с дървена сопа ! Трябва никнейма ти да го сменим от РАБАЛКА на РАБ-АНАЛКА![]()
Последно редактирано от MalePan7her : 05-09-2016 на 22:12
Как можа да споменеш Субару Импреса в този отвратителен текст?
Субару Импреса е точно за този текст, явно не ти направи впечатление, че не съм споменал Порш.
Тя иска да съгреши с целия форум ..... 6 са и били малко, друго си е поне 20 тина