- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Дали да има секс, малко коте?
Ти малко самоуважение нямаш ли ?
Ти ако си имаш приятел, и той ПРОСТО СПИ с друга как ще се чувстваш или това за теб е нормално ?
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !
Какво значи нормално? Нещата, които се считат за нормални са едно клише, маска и точно те най-рядко се случват. Ще отговоря на въпроса с въпрос. Ако имаш приятел и знаеш, че иска да го прави с друга (първи вариант) или направо вече ти е изневерил (втори вариант) резултата не е ли горе долу един и същ?
Ами именно защото всичко е станало ПОХОТ ,точно това е думата...освен секс друго в главата на хората не им се върти,няма ценности...най-рядко се случват нормалните неща щото хората НЕ обичат ...те обичат другият човек да има ВЛАСТ над тях ...и да им е като дрога..всеки миг да е като за последно и после яко болка...те тва наричат химия и чувства...тва е простотия и мазохистия...
Ти като искаш да спиш с него спи..или май нещо вътре те спира...май се наричаше вътрешен морал..ако търсиш такива които ще ти кажат спи с него ще ги намериш за да се успокоиш .
Но според мен тва е грешно...после само ще ти е тъпо...ако чувстата ти се върнат а неговите не..ще си на разположение тва устроива ли те ?Да си втората цигулка която е само за секс...ако да го направи.
Последно редактирано от GuardianAngel : 05-14-2016 на 23:30
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !
GuardianAngel го е казал точно и ясно!
Останалото е търсене на удобният вариант, в които хем съвестта ти да е чиста, хем да вършиш мръсни работи... няма как да стане, човек иска или не иска поема последствията на изборите си. И... стига точно там на където е тръгнал...
Ако искаш да си щастлива цял живот, направи стъпките които да доведат до това. Останалото е временно и кратко.
Поздрави!