.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 98

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от poorArya. Виж мнението
    Според мен чисто сексуалното влечение няма нищо общо със сериозна връзка изградена на обич и привързаност...
    Благодаря за хубавия коментар първо.
    То е ясно, че решението ще бъде взето от мен, евентуално и от момчето, но ми беше интересно мнението на хората, които могат да изкажат обективното си мнение За сериозна връзка не мога и да говоря с това момче поради причините, които написах при създаването на темата. Да не говорим, че когато се разделихме той след няколко дни тръгна с момичето. Мисля, че е ясно.
    Явно момичетата наистина си падат по лоши момчета и то не толкова за сериозна връзка, колкото за самата тръпка. Принципно от мен няма как да разбере някой освен може би най-добрата ми приятелка (такива са момичетата). Момчето не би трябвало да каже на никого. Така че може да се каже, че всички печелят.

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    Цитирай Първоначално написано от snatural Виж мнението
    Явно момичетата наистина си падат по лоши момчета и то не толкова за сериозна връзка, колкото за самата тръпка. Принципно от мен няма как да разбере някой освен може би най-добрата ми приятелка (такива са момичетата). Момчето не би трябвало да каже на никого. Така че може да се каже, че всички печелят.
    you are kovra and you know it

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си