.
Резултати от 1 до 25 от общо 98

Threaded View

Според мен чисто сексуалното влечение няма нищо общо със сериозна връзка изградена на обич и привързаност. T.e. еднократен- двукратен секс с някой друг не променя факта, че има един единствен специален човек, който искаш в живота си и обичаш. Друг е въпроса, че той едва ли го е обсъждал с приятелката си това (защото много много рядко хората са искрени и достатъчно широко скроени, за да си отворят очите затова и да го признаят първо дори пред себе си после пред партньора си), както и е друг въпроса, че приятелката му също може би не мисли като мен (но пак не се знае... аз казвам, че е рядкост, не е невъзможно). Та от една страна може да изпиташ вина защото хората не са израснали достатъчно за да си загърбят егото и да осъзнаят, че секса си е секс, обичта си е обич и се чувстват наранени, а наранено всъщност е егото им, подлъгващо ги, че могат да са единствени в сексуалните желания на някого, което реално е невъзможно. Важното е нито той, нито ти да не придобиете в крайна сметка по- специални чувства един към друг. Ей тогава има за какво да ти е кофти, но в такива случаи съм забелязала, че кофти кофти колко да им е кофти на хората. Обикновено се абстрахират бързичко от вината мислейки по следния начин- Развалих им връзката кофти ми е (за 3-тия човек, който остава наранен), но пък ние сме влюбени, не съм аз виновен/на. Аз го/я обичам, той/тя мен също, тогава другия така или иначе си е излишен и те не са се обичали и преди мен. Та като цяло нито ние от тази тема, нито дори ти не може да знаеш как стоят нещата- дали те просто не се обичат и не държат един на друг и имат много проблеми, дали си се обичат, но са в отворена връзка, защото просто секса не променя нищо между тях, дали тя го обича и нямат проблеми, но той си е такъв ( в този случай не трябва ти да се обвиняваш- той е виновен, той я наранява и лъже.. е и ти малко тъпо постъпваш ако това е случая, но той така или иначе си е боклук и ако не с теб с друга ще я нарани). Всъщност ако е третия случай правиш- не правиш секс с момчето добре е да кажеш на момичето, че я лъже, защото никой не заслужава да си играят с чувствата му и да го залъгват. И освен това ако е това случая и дори да ти се появят чувства(и не си от хората на които не им е проблем половинката им да прави просто секс без чувства от време на време с други) трябва пък да си адски глупава да започнеш връзка, започнала с изневяра и да очакваш ти да промениш човека.- Който изневери с теб ще изневери и на теб. Или айде има малка възможност да се промени, но ти колкото и да се опитваш няма да му имаш доверие, ще си набиваш филми, дори да няма причина, ще си адски подозрителна и ревнива и ще имате доста проблеми според мен...няма да ти е комфортно просто, като знаеш как е постъпил с бившата си. По принцип е ясно, че какъвто и съвет да ти дадем, ти ще постъпиш както си решиш... Така и трябва, затова е живота- да поемаш рискове, да правиш грешки и чрез тях да опознаваш света и себе си, да си взимаш поуки и да ставаш по- силна и умна.
    Последно редактирано от poorArya. : 05-15-2016 на 23:31

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си