.
Затворена тема
Страница 55 от 95 ПървиПърви ... 54551525354555657585965 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 351 до 1 375 от общо 2365
    Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    не говорех за това
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Поясни за кво говориш, архивни войне.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен
    "Било несправедливо българският данъкоплатец да покрива задължения на БДЖ, а да покрива загуби на банки си е ок."
    (Ваня Григорова)

Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Поясни за кво говориш, архивни войне.
    избери си
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от aurissaaaaa Виж мнението
    тоя маймун са го избрали другите маймуни.
    същия тоя маймун е след първите десет най-богати англичани
    същия тоя маймун е с цвят на останалите девет най-богати англичани
    ако не броим кралските кръвосмешения, които през живота си не са
    си направили и един сандвич, защото не знаят как се прави сандвич

Супер фен
    същия тоя маймун е след първите десет най-богати англичани
    същия тоя маймун е с цвят на останалите девет най-богати англичани
    и на тва като нещо позитивно ли тр да гледам ?

Мега фен

Докато някои либерасти квичат неудържимо срещу Путин и пускат "кьор-фишеци", то в сърцето на Европа исляма бавно, но сигурно настъпва.
    Последно редактирано от defender : 05-14-2016 на 13:03

Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението

Докато някои либерасти квичат неудържимо срещу Путин и пускат "кьор-фишеци", то в сърцето на Европа исляма бавно, но сигурно настъпва.
    необратим процес е... Доказано е, че след няколко столетия исляма ще е водеща религия тук.. Не знам ти как възприемаш света, но релиите се раждат, развиват се, транформират се, променят се, изчезват. Много народи са изчезвали и разпадали. Ние като вид също няма вечно да съществуваме, поне тази ни форма.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Пакито тръгна със силни послания, но ще го видим какви ще ги свърши. Дано не се окаже демократ и обединител на лондончаните само на предизборни обещания.
    Welcome to the Jungle...

Супер фен
    Доказано е, че след няколко столетия исляма ще е водеща религия тук..
    Западноевропейците ще ги избият като им дойде до гуша, не го мисли. Както са ги избили преди 600 години; както са избили и циганите си; както бяха на път да избият и евреите ... така ще избият и мюсюлманите ако прекрачат границата.

Не знам как го виждаш това ислямът да станел водеща религия като едно 80% от населението в цивилизованите държави са атеисти или агностици. Единствената причина чалмите да се гаврят със западните общества са разните леви псево интелектуалци, които крещят расизъм и се самобичуват задето родителите им са лели кръв и са се скъсали от бачкане, че да им осигурят някакво бъдеще.

И т'ва ще мине. То вече почва да минава - крайнодесни партии се надигат из цяла Европа. Което не ме кефи принципно, ама явно е необходимо на този етап.

Днес попаднах ей на тая дивотия : https://www.youtube.com/watch?v=KM4Xe6Dlp0Y
    Не била красива, ами просто виждаш ли представата за красиво били бели хора ... Ей ми ти такива диктуват културното развитие на запад. На хората явно е взело да им писва ако съдим по политическата обстановка.

В Австрия примерно са на път да изберат нацисти ... :Д Не че е учудващо предвид епидемията от убийства и изнасилвания, за която не сте чули нищо, 'щото медиите просто не отразяват случващото се там - бежанци и а-у, знаете песента.

Мисълта ми е да не точиш лиги по разпадащия се запад, 'щото неведнъж са били в къде по-лошо положение западните държави, и всеки път са излизали дори по-силни.

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Западноевропейците ... така ще избият и мюсюлманите ако прекрачат границата.
    Всички граници отдавна са прекрачени, но Европа не прави нищо за да се защити!

Мега фен
    "Бившият кмет на Лондон Борис Джонсън, който оглави кампанията за излизане на Великобритания от ЕС, смята, че съюзът е поел по същия гибелен път като Хитлер и Наполеон"
    http://www.monitor.bg/a/view/57936-%...5%D0%BE%D0%BD/

ПП: Довчерашния кмет на Лондон е русофилски повлиян, да го ева.

Западна Европа квото и да прави, ние се числим към Балканските и Източните народи. Ако Европа задържи положението приемливо, ние входа на Европа няма да просъществуваме в тази система.

Мега фен

В кой клозет е ауриса?

Мега фен

"Отврат. Аз в този автобус не бих стъпила - не защото вярам или не вярвам в някакъв Мохамед (а определено не вярвам), а защото някой насила ме кара да приема нещо, което е безкрайно далеч от мен. На великодушните европейци - честито."

ПП: Мохамедката, новото приятелче на либерастията.

Супер фен
    те отдавна са си дружки с фашистите - путин ехеее каква джамия им дигна насред масква

Я гледай само за какво чудо иде реч

Фашисто-либерите в западна Европа явно се объркали хората и решили, че от маймуната става човек, ама за 2-3 поколения, а не за 200-300.

Мега фен
    Фашисто-либерите в западна Европа ....
    Чакай сега, колко вида либерали има, а ти за какъв се определяш точно, да не съм се объркал нещо?

Супер фен
    бая 'видове' либерали има, ефенди

тези, които наричам фашисто-либерали са тези, които вие наричате просто 'либерали' -> технически това са неолиберали - разликата между тях и класическия либерализъм на хартия е тънка, но последствията са значителни - лобиране за свободна международна търговия и съответно възхода на мегакорпорациите е тяхна заслуга. Реално в какъв цвят се боядисват не е от особено значение. В САЩ, например, и двете основни политически партии следват неолиберални принципи - в противен случай демократите нямаше да напъват за ТТИП и ТПА. Републиканците са същият дол дренки - реално с тях започват проблемите - от Рейгън и Тачър.

Класическият либерализъм от друга страна е нещо като политиката на ГЕРБ - с тази разлика, че са ти необходими функционираща съдебна система и некорумпирано правителство. Ако погледнеш ИТ сектора (дааа, знам, не ви кефи) ще видиш, че работи - държавата не си е пуснала пипалата там и съвсем закономерно заплатите са прилични и условията на труд са повече от добри.

Националният либерализъм пък е политиката на Стамболов.

Социалният такъв е това, което направи скандинавските държави едно от най-добрите места за живот през 80-те. Само дето не са социално-либерални общества вече, а такива, в които се раздават пари на неграмотни имигранти за да се повишава консумацията и да си помпат икономиката. Вървят към някаква изродена форма на корпоративен комунизъм.

Други въпроси да имаш ?

Мега фен
    Други въпроси да имаш ?
    Съгласен ли си с Маргарет Тачър че либерализма нямал алтернатива?
    Защо либерализма, който уж обещава избор и свобода, прокламира посланието „няма алтернатива“. Тва звучи по-зле и от комунизма.

Ти правиш същото. Постоянно нападаш всяка форма и опит за алтернатива - китайци, руснаци, унгарци.
    Последно редактирано от defender : 05-17-2016 на 20:04

аурисе, като започнат да се прочистват отрепки в държавите първо ще се направят лагери за либералите, досущ да им взлезе малко работна светлина в умовете

Супер фен
    Вие без либералите ще измрете от глад уе паляци ...

Ти ли ще управляваш бизнеси ? Ти ли ще оперираш хора ? Ти ли ще влизаш в съдебната зала ? ХАхаухаухаухаух

Ти дори да пишеш грамотно не си се научил ве мен :Д:Д:

Баси бушмена самозаблуден.

Ти правиш същото. Постоянно нападаш всяка форма и опит за алтернатива - китайци, руснаци, унгарци.
    'Щото са фашисти - зат'ва ги нападам. Убийци и паразити. Да ти имам алтернативата.

Град
    системата дегоба
    Вие без либералите ще измрете от глад уе паляци ...

Ти ли ще управляваш бизнеси ? Ти ли ще оперираш хора ? Ти ли ще влизаш в съдебната зала ? ХАхаухаухаухаух

Ти дори да пишеш грамотно не си се научил ве мен :Д:Д:

Баси бушмена самозаблуден.

'Щото са фашисти - зат'ва ги нападам. Убийци и паразити. Да ти имам алтернативата.
    пич на какво си?

Мега фен

Ти ли ще управляваш бизнеси ?
    В бизнеса няма морал или той обслужва определени хора, предпочитам система изградена около Бог, тук никой няма привилегии.

Само че точно Бай Ганьовците не щат да вярват, щото нямат изгода да застанат наравно с другите и създават системата на златния телец, която да ги обслужва, като се чудят как най-добре да я напаснат - имперализъм, колониализъм, комунизъм, фашизъм, капитализъм, ще видим натам.
    Последно редактирано от defender : 05-17-2016 на 21:15

Супер фен
    тия неща ако ги пишеше без да съм наясно, че подкрепяш фашистите в кремлин вероятно просто щях да си замълча, 'щото има нещо такова. То си е по цял свят обаче и типична черта на човека - едно време са били роби и царе, сега са служители и бизнесмени. Светът си се върти, нали знаеш ...

Мега фен
    тия неща ако ги пишеше без да съм наясно, че подкрепяш фашистите в кремлин
    Всъщност целия спор започна около войната в Украйна и фашизмът срещу хората в Източна Украйна. А не, че съм бил подкрепял Кремъл.

Просто в този случай на войната в Украйна, върху хората в Източна Украйна беше упражнен фашизъм. И тогава вие ни преписахте, че сме били подкрепяли Кремъл, щото така ви отърва.

ПП: Всички знаем нацистките отряди кой им даваше команди и това беше новата украинска хунта дошла на власт.
    Последно редактирано от defender : 05-17-2016 на 21:39

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си