Първоначално написано от Dwyd96 Не, но аватара е леко гнусен -.- Знам че ти в църквата си свикнал на подобни гледки Хомофоб си. А това не е философско. Не съм общувал с тях. Не знам.
Първоначално написано от inewton Хомофоб си. А това не е философско. Не съм общувал с тях. Не знам. И откога е проява на хомофобия да те дразни нещо отвратително за теб?
Първоначално написано от Dwyd96 И откога е проява на хомофобия да те дразни нещо отвратително за теб? От 14:57 днес. inewton се произнесе. Causa finita!
Първоначално написано от inewton От 14:57 днес. inewton се произнесе. Causa finita! Колко тъжно, мислиш че мнението ти е важно
Първоначално написано от Dwyd96 Колко тъжно, мислиш че мнението ти е важно Че как да не е важно? Че то той иневтон е папата, бе...
Първоначално написано от solo_ Че как да не е важно? Че то той иневтон е папата, бе... Хайде, отивай да ядеш на Мура морковчето! После елате (с пари) да ви подпиша индулгенции.
Първоначално написано от inewton Хайде, отивай да ядеш на Мура морковчето! После елате (с пари) да ви подпиша индулгенции. Щях да го направя, ако бях хомосексуалист. Аз нямам нищо против хомосексуалните, но не искам да имам общо с тях. И нали знаеш, че морковите растат навътре?... П.П. Бягай при dreamwalker.
Първоначално написано от inewton (с пари) Покварен си от материалното.
Първоначално написано от Dwyd96 Колко тъжно, мислиш че мнението ти е важно Тъното е, че мислиш, че не е. А ако решиш да се учиш от мен ще успееш.
Правила