- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На горещия стол е... Electra
НЕ БЪДЕТЕ САМОДОСТАТЪЧНИ ЗА ДА НЕ КАРАТЕ МЪЖЕТЕ ДА СЕ КОМПЛЕКСИРАТ
ЕЙ
Обичаш ли животни? А имаш ли? Ако да, какво?
Какво работиш, ако работиш? А като цяло какво си работила?
Къде обичаш най-много да ходиш? Защо точно това място?
Имаш ли приятел? Ако да, от колко време? Ако не, откога нямаш и защо?
Как беше на бала си (може и снимка да ми пратиш ^^)?
С какво занимание най-често запълваш свободното си време? А кое е любимото ти занимание?
Какъв цвят ти е косата? ;d
Извинявам се, ако въпросите ми се повтарят.
http://ask.fm/iwwkaa
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
1. Обичам - да. Имам пинчер във Варна (първия ми домашен любимец).
2. Работила съм на Златни пясъци на ол инклузив (най-хубавото ми лято!), работила съм застрахователен агент, изкарвала съм пари чрез пеене, а сега работя продавач-консултант в магазин за дрехи.
3. Обичам местата в планината, независимо дали става въпрос за манастир, екопътека, връх, пещера и т.н
4. Опитах се да имам отношения с даден човек, не се получи. В очакване на сериозен човек съм.
5. Ще постна една тук.
6. С готвене в момента.
7. В момента вече я боядисвам тъмна череша, иначе естествената ми е светло кестенява.
https://scontent.fsof2-1.fna.fbcdn.n...7d&oe=57C9884F Снимката - ех, спомени 2014. Не беше най - страхотното ми преживяване, но и то мина.![]()
Хубава си, много даже.
Защо не е било едно от най-страхотното ти преживяване?
Как се обличаш в ежедневието (по-официална, спортна..)?
Ако трябва да опишеш характера си с 3 думи, кои ще са те? А външия вид?
Какво най-много харесваш и какво изобщо не харесваш в себе си?
http://ask.fm/iwwkaa
Благодаря ти.
1. Не се вълнувах особено много. Исках просто да мине, пък и след това заминахме за Мармарис и там беше вълнуващото.
2. О, много съм различна по отношение на стил. Не обичам да се вписвам в един определен. Днес може да съм с токчета, утре с кецове. В момента съм на вълна широки (по възможност даже мъжки) тениски, ризи, дънки и тн.
3. Хм... отговорна, разумна, анализираща (в момента това със сигурност!) За външния вид - лъчезарна, различна, висока... примерно ;д Затрудни ме.
4. Не харесвам в себе си това, че постоянно анализирам (особено себе си). Това, че трудно се мотивирам понякога и нямам силна воля. Работя върху нещата, които ми пречат да бъда по-добър човек за самата себе си. Харесвам това, че съм отговорна и организирана. Донякъде харесвам даже педантичността си.
кво е чувството всики на морето да празнуват рождения ти ден
защо на 13 години си пила алкохол
колко си висока
нали си на 1 юли, тогава всички на морето празнуват
сама си си казвала, че на 13 пиеш, не редовно, но доволно
за тва питах и колко си висока
понеже на 13 си била почти 170, очаквах да си минала 190
Интересни разсъждения. ;д Иначе да, когато съм на морето, празнувам на 30-ти и на 1ви. Не знам откога съм почнала да пия, но все пак не е било пиене в истинския смисъл на думата.
Е, не, повече няма да раста, то се е видяло. Иначе родата ми така или иначе са високи, мъжете по 190,2 метра. Сестра ми, например, е 1,85.
на колко години е сестра ти
брюнетка ли е
Още малко въпроси от мен. (:
//този път от серията "да/не".
1. Летяла ли си със самолет?
2. Пътувала ли си с кораб?
3. Возила ли си се на влак?
4. Скачала ли си с парашут?
5. Скачала ли си с бънджи?
6. Карала ли си воден джет?
7. Ходила ли си в Софийската зоологическа градина?
8. Била ли си в пещерата Магурата?
9. А в пещерата Леденика?
10. А в пещерата Ягодина?
11. А в пещерата Дяволското гърло?
12. Била ли си някога лудо влюбена в някого?
13. Суеверна ли си?
Толкоз засега - като се сетя още, ще допиша. (:
1. Да, 5-6 пъти.
2. С ферибот да - 3-4 пъти.
3. Е, да. ;д
4. Мне, но ми е мечта. Много искам.
5. Не и нямам желание.
6. Да ти кажа още не, направо е срамно как съм от Варна, пък не съм. ;д
7. Да, няколко пъти, много е хубаво.
8. Не.
9. Да, 2 пъти.
10. Да.
11. Не.
12. Не. Ако броим първата истинска ученическа любов, може би, тогава съм била влюбена и съм обичала. Все още се виждам от време на време с момчето и ми трепва, имам хубави спомени, беше по чисто детска любов.
13. Да. Вярвам в "трептенето" на окото, когато те сърби носа, за черната котка, когато ти "гори" ухото. Но най-вече вярвам много в съдбата, защото не веднъж са ми се случвали странни неща и получавам много често дежа-вю.
(:
Сетих се още няколко:
1. Коя е любимата ти народна песен, за която се сещаш в момента?
2. А, поп песен?
3. А, рок песен?
4. А, чалга песен?
5. Кое е най-любимото ти хоро?
6. Често ли танцуваш?
7. Как си представяш България след 5 г.? Ами, след 10 г.?
8. Яздила ли си кон?
9. Срещала ли си някого от форума на живо??
10. Приятелка ли си с някое момиче от форума?
11. Какви цветове дрехи предпочиташ да носиш?