- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На горещия стол е... Electra
1. Ела се вие, превива. Това ще е песента, която ще ми свирят на сватбата, абсолютно задължително! И майка ми ще ми я пее, разбира се.
2. Поп, поп... харесвам песните на Ариана Гранде.
3. Рок - не се сещам за конкретна.
4. Чалга... също. Може би, някоя от зората на поп-фолка.
5. Чичовото
6. Да. Докато готвя, под душа, пред огледалото. ;д
7. България след 5 години си я представям, може би, с по-високи заплати, не само в чуждестранните фирми. По-високи пенсии. Представям си я не толкова забързана, мрачна (понякога). Не обичам песимизма (макар самата аз да съм понякога), не харесвам постоянното оплакване и някакви супер тъпи спорове в градския транспорт, примерно. Много са изнервени хората тук и насилието е първото разумно нещо, което може да се направи, ако някой те настъпи... глупаво е.
8. Да.
9. Да, виждала съм се с 2-ма човека. Други съм ги виждала на улицата, но те не знаят. ;д
10. Да, може да се каже, че се виждам с едно момиче, но тя ще заминава в чужбина на есен, най-вероятно.
11. О, по цветни от рода на жълто, розово, харесвам кралското синьо и не на последно място - бордо.![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Имаш ли любим български автор? Кой?
Кое е любимото ти произведение?
Любима българска книга?
Как се представи на матурите, когато си била 12 клас?
За кое нещо, в живота ти, съжаляваш най-много?
С кой си се виждала от форума?
Харесваш ли татоси? А имаш ли?
http://ask.fm/iwwkaa
1. Харесвам Дамян Дамянов и Блага Димитрова
2. По принцип от 6 клас насам още знам наизуст "На прощаване". Любимо произведение, може би, колкото и да е клише, на Никола Вапцаров "Прощално"
3. "Тютюн"
4. О, зле да ти кажа. Подготвях се повече за кандидат-студентските изпити и на матурите много не обърнах внимание. Зле, зле.. 5тици. ;д
5. Може би, за това, че когато дядо ми беше зле и се виждаше края му, аз не ходих да го виждам много често, а живяхме в една къща. Просто не обичам да гледам хора, които се мъчат физически и са на прага на смъртта.
6. С 2-ма човека, момче и момиче. Те не влизат вече тук.
7. Много харесвам. Нямам, но скоро мисля да си направя малка на китката.![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Ще си позволя отново да подгрея стола с един мой последен въпрос:
Защо, след толкова време, отново прописа в този форум? Той отдавна е загубил своята жизненост и чар, като се е изродил в скапано и грозно място.
По отношение теб: преди години може да си била малка, печена кифла, но поне на мен сега ми се струваш като голяма, независима франзела. (:
Благодаря за комплимента.
Иначе от време на време през годините съм влизала, но ми беше твърде... как да кажа... ненужно да пиша при положение, че тука се блъскат всичките за име и да се изкажат подобаващо ала "аз съм много интелигентна", някакси ми беше безинтересно. С тези, които съм имала възможност съм поддържала контакт и тези, които са ми били симпатични съм влизала да им чета темите. Прописах едва наскоро пак да кажем по активно. Хората, които бяха интересни или поне по-редовните от преди просто се поизредиха тук един друг, кой с кого спал, бил гадже, трети не се харесали, четвърти не знам си какво и не виждат смисъл да влизат вече, защото не са интересни. Това ми е мнението. Другата голяма част са тролски, които не искат да пораснат явно. Честно казано и аз не мисля да се задържа. Форума определено не е онова, което беше преди години, което е разбираемо, де - порасваме и няма смисъл някой на 25-26 да влиза тук да драска с някакви си хора вместо да се доказва в работата си, примерно.
Да ме извинява за спама този, който е на стола. Ето и въпрос по темата: имаш ли кола?
хуахухахахаа
така трябва
с някои хора се говори само така
като сами не си осъзнават колко са малоумни а колко на сериозно се взимат
Защо всички (превъплъщения на dreamwalker) нападате М****?
Много сте зле.