- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Намаляне на веждите (за момче)
Добър вечер, в моя случай..Taa искам да попитам какво ви е мнението по въпроса момче да си оформя веждите? Няма да ставам като Гошето Кучков разбира се.. хахаха
, просто искам съвсем малко да ги намаля, нито някакво точно оформяне, нито нищо.. да не са чак толквоа големи, какво мислите по въпроса? + ако можете да кажете г/д колко пари взимат за такова нещо и къде могат да направят това? Благодаря предварително.
Ако отидеш някъде да ти ги оправят..не е сигурно, че няма да прекалят с оформянето. По-добре у вас с пинсета. Знаеш как искаш да изглеждат, колко да се намалят..
Не не не и не! Само ако са слети като на Реджеп Иведик махни косъмчетата по средата ама чак да ги оформяш. Лично на мен ми е грозно и не особено мъжествено. Иначи на мен ми взимат 3 лв цените варират 3-8 лв
На козметик да ходиш да ти оформят веждите все едно казваш,да гей съм не ми пука! Вземи си пинсета и в къщи направи тази процедура махат се само излишните косъмчета,където си мислиш че е необходимо! Ама не да тръгнеш да правиш чупки на веждите и да ги правиш раздалечени,тогава ще замязаш наистина на чист,натурален пИдИрас![]()
Amorenvivo хахаха точно това и не искам!искам да махна само излишните косъмчета, иначе благодаря ви на всички за отделеното време! :P
Има лентички за махане на косъмчетата мога да ти препоръчам тях.
С пинсета е най-добре май :Д ... иначе няма лошо да искаш да си ги оформиш - нищо срамно няма. По-скоро е срамно да приличаш на Буги Барабата :ДД Така че, смело напред![]()
Че то не е лошо да си махаш нищо че си момче стига да не почнеш да ги рисуваш
Ами зависи има по 5 лева пък може и по 10 за да ти ги оправят зависи къде искаш да ходиш точно да ти ги оправят
Отиди на козметик само малко да ти ги оправят но не прекалявай
Лично на мен не ми допадат такива момчета,които си махат веждите,бръснат на половина.И не само веждите ами и космите по краката,ръцете.Всеки си има вкус и предпочитания към определено нещо но не са ми приятни момчета с гладка кожа.![]()
The reality is false,dreams are real. https://www.facebook.com/hristina.slavchova