- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Дали да има секс, малко коте?
За теб са глупости,а аз твоето мнение не съм го искала така че трай![/QUOTE]
Да го духат под вода мършите аморекойто те мрази под краката ти да лази
![]()
Е, от това пък по- голяма глупост няма. Той пича първо, че си личи, че банички не е спирал да търси и да яде. Да, и момичето ще има вина, но главен виновник си е напълно този, който се е отдал (уж) на един човек, дава обещания- лъже. Той е отговорен пред приятелката си за това дали си държи к*ра в гащите, не всички заобикалящи го жени... Всякакви жени има, едни на момента ще го отрежат, други ще му се вържат, но те са отговорни единствено пред собствената си съвест, а не в развалянето на връзката и голямата любов или да се хвърля в/ху тях вината, че кривнало момчето от пътя. Който търси- намира. А като се позамислиш той като се предлага и му откажат пак е напълно еднакво виновен, колкото би бил ако му вържат...разбираш ли искам да кажа, че който търси банички той е виновен(пък даже и да не ги намира и смятай той не се спира да се оглежда и после първата хванала се баничка била виновната и черната, развалила хубавата връзката). Все едно ти да изневериш на приятеля си с друго момче и да не обвиняваш само себе си, че си наранила човека и си преебала отношенията ви, а да обвиняваш еднакво, че и както звучи това с баничката дори повече третият човек, че едва ли не той ти е прелъстил слабата душичка безсрамника, която иначе е щяла да е адски праведна ама се натрапил м/у вас и си нямала воля да откажеш= не ти е оставил направо др. избор слаба си все пак, ми не само и единствено ти ще си виновна. Още повече, че момичето изобщо не му се е "тикала" както се изрази и не се е опитвала да го съблазни по никакъв начин, той си го е търсел, как по дяволите ще кажеш, че му е по- малка вината защото горкото момиче отдавна има симпатии и и е трудно да му откаже? Той да не е някво супер елементарно същество, което не е виновно защото му е в природата да не може да отказва или да не се пробва пожелае ли някоя, а тези които се опита да омая да трябва да се грижат за неговата вярност и да поемат вината ако примерно им се окаже някаква слабост т'ва момче и му се оставят...
Изобщо не си го слагай на акъла.
Ако искаш просто секс, какво ти пука дали е обвързан или не.
Ако си сигурна, че няма да се влюбиш в него и че можеш да контролираш чуствата си, тогава действай.
Вземи всички секс който можеш от него.
(Дали има секс, малко коте)
какво точно трябва да значи заглавиет о ????
човек това съм го чувал мн пъти и се чудя от няква песен или случка е![]()
мързи ме не стига че уча какви ли не глупости в Музикалното тренирам бокс и фитнес + излизания с приятели
дали имам време да чета всичко![]()
![]()
![]()
![]()
GuardianAngel го е казал точно и ясно!
Останалото е търсене на удобният вариант, в които хем съвестта ти да е чиста, хем да вършиш мръсни работи... няма как да стане, човек иска или не иска поема последствията на изборите си. И... стига точно там на където е тръгнал...
Ако искаш да си щастлива цял живот, направи стъпките които да доведат до това. Останалото е временно и кратко.
Поздрави!
Тази тема е стара и приключенастига сте спамили...
Дали има секс малко коте?! Човек,когато си знае кво е му е...Само аз си знам кво ми е- В.Божинов