.
Затворена тема
Страница 81 от 239 ПървиПърви ... 317177787980818283848591131181 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 001 до 2 025 от общо 5969
    Мега фен Аватара на divergent
    Има едни хора, на чието чело трябва да свети табелка "В цикъл съм, не ме закачай!"

Голям фен Аватара на black pearl
    Йей от кога не бях влизала тук . Цял ден се ровя и чета и си припомням. Не ,че някога съм и писала много де.
    По темата: Надявам се новата квартира да донесе щастието и хармонията ,от които се нуждаем с майка ми. Въпреки всичко искам да имам нормални отношения с баща ми ,въпреки че към настоящия момент това е невъзможно. Искам всичко да се стабилизира възможно най-скоро..

Супер фен Аватара на GuardianAngel
    Град
    ain't no love in the heart of the city
    ;[
    Дреме ми на крилата кво мислите за мен !

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    ако някой има желание мога да ви дам адрес на един център, в който ти правят такава диагностика на краката и след това ти правят стелки на същото място - всички, които са ходили там са доволни след това (за София)

антракс, това, което ти се случва на краката се нарича shin splints - има един пичага Кели Старет, който доста подробно описва как да го оправиш (потърси го в ютуб)

и тичането е най-натоварващото ставите (е, тичане и скачане => половината спортове :Д )
    Нямах и идея как му се казва... Мерси за инфото, поразгледах няколко клипчета из тубата с упражнения за облекчаване на болката. Интересно е, че в два от клиповете/на различни хора/ препоръчват мястото да се замразява преди разтягащи упражнения... Така не е ли много вероятно да си докараш някоя травма без дори да усетиш заради леда?
    Иначе, да половината спортове са, ама специално да тичаш на дълги разстояния на твърда настилка е пълно самоубийство за мен. Не че за спринтове е по-добре да ги правиш на асфалт, де...

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    утре ще се правя на маймуна тип Щирлиц
    после ще участвам в акция очила тип Майор Костов
    и за финал ще си вляза в ролята на поручик Ржевски

та едната ще я разкарам другата ще я опъна за третата ще видим имала мерак като има да идва
    пп

тия пелмени са страхотни
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Голям фен Аватара на Seattle
    Град
    Seattle, WA
    перфе! Вчера се здобих с нови играчки и нямам търпение да ги опъна както си му трябва

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от divergent Виж мнението
    Има едни хора, на чието чело трябва да свети табелка "В цикъл съм, не ме закачай!"
    Йеа хд аз си чакам моя.

Потисната съм.

Мега фен Аватара на tori
    Пф, крива съм нещо. На всичко и всички. Знам как ш се оправи тва ама не мога да спя ся, щот имам да уча.

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от divergent Виж мнението
    И GuardianAngel е един от тях.

ПТ: Спи ми се все едно не съм спала от 100 години. Искам в леглото...

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    И GuardianAngel е един от тях.
    ти па си Ален Делон

Искам в Италияяяя! Ако някой слънчев ден някой се излъже да се ожени за мен, няма да приема, освен ако нямам меден месец в Италия!

Голям фен Аватара на black pearl
    Горещо ми е. Но въпреки това съм в добро настроение и искам на плажа ,а трябва да уча ..

Супер фен Аватара на GuardianAngel
    Град
    ain't no love in the heart of the city
    ;[
    Дреме ми на крилата кво мислите за мен !

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    Цитирай Първоначално написано от GuardianAngel Виж мнението
    ;[
    започвам да си мисля че герлянда беше права

Мега фен Аватара на Rakshy
    спах до 15 и не знам си колко, кур

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от YoungBloodZ Виж мнението
    започвам да си мисля че герлянда беше права

по темата:

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Вече освен говоренето за намиране на нещо постоянно след изтичането на срока на прогрмата от тази дето е отговорна за тази програма и с която не съм се виждал от повече от един месец днес започнаха да се пускат и реплики за намирането на някаква постоянна работа за мен и от други хора.
    Една пенсионерка продавачка дето си работи в сградата на "базата" разправяше,че съм бил добър и нямало да правя проблеми на втората по ранг в схемата шефка. Тя даже в последствие и също каза,че съм бил добър и че след като свърши програмата може да измисли нещо постоянно за мен и евентуално за младите девойки по моята програма,с които често работя сега. А третата по ранг шефка я заподканва да се застъпи за мен. Пък първия по ранг след тези в съвета шеф днес казаха,че бил много ядосан,защото един или двама напускат в най-натовареното време пък като мина покрай мен си казахме Здрасти и даже въпреки,че си се бях изпружил като шефче на едно канапенце 15 минути преди започването на обедната почивка взе че ми се усмихна просто и си отмина...
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от YoungBloodZ Виж мнението
    започвам да си мисля че ГЕРЛЯНДА беше права
    Благодаря...

И на двамата.

ПТ: Много любовно ми е. Гледам някакви картинки и всиииичко свързвам с него. Щастието ми. <3

Мега фен Аватара на Rakshy
    ебати тъпия ден

Вчера всичко си знаех, сега си чувствам главата буквално празна и не ми идва нито едно правило наум. Имам чувството, че няма да направя нищо утре. Ще пийна малко сайдер поне да знам, че ако се осера, няма да е защото съм си нарушила традицията.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Работа и личен живот, личен живот и работа. Едното тръгне, другото започне да се скапва. После обратното. Освен да взема да се клонирам и да дам по един И. на всяко от двете.

А като знам колко други бакии имам да оправям и почва да ми пуши главата.
    Последно редактирано от DarkTemplar : 05-31-2016 на 18:58
    Welcome to the Jungle...

Супер фен Аватара на Юлиян
    Леле утре на даскало цял ден и на всичкото отгоре чак в петък съм на тренировка

Юли, на бокса много ли те млатят в главата?

Мега фен Аватара на solo_
    Цитирай Първоначално написано от Юлиян Виж мнението
    Леле утре на даскало цял ден и на всичкото отгоре чак в петък съм на тренировка
    Пази си мозъчните клетки.

Мега фен Аватара на xoxi
    Нещо, което не вярвах, че мога да призная дори и пред себе си, но мда... той ми липсва. Чувството е преодолимо, стига да няма повече такива случайни срещи.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си