- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 35
Има едни хора, на чието чело трябва да свети табелка "В цикъл съм, не ме закачай!"
Йей от кога не бях влизала тук . Цял ден се ровя и чета и си припомням. Не ,че някога съм и писала много де.
По темата: Надявам се новата квартира да донесе щастието и хармонията ,от които се нуждаем с майка ми. Въпреки всичко искам да имам нормални отношения с баща ми ,въпреки че към настоящия момент това е невъзможно. Искам всичко да се стабилизира възможно най-скоро..
;[
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !
Нямах и идея как му се казва... Мерси за инфото, поразгледах няколко клипчета из тубата с упражнения за облекчаване на болката. Интересно е, че в два от клиповете/на различни хора/ препоръчват мястото да се замразява преди разтягащи упражнения... Така не е ли много вероятно да си докараш някоя травма без дори да усетиш заради леда?
Иначе, да половината спортове са, ама специално да тичаш на дълги разстояния на твърда настилка е пълно самоубийство за мен. Не че за спринтове е по-добре да ги правиш на асфалт, де...
утре ще се правя на маймуна тип Щирлиц
после ще участвам в акция очила тип Майор Костов
и за финал ще си вляза в ролята на поручик Ржевски
та едната ще я разкарам другата ще я опъна за третата ще видим имала мерак като има да идва
пп
тия пелмени са страхотни
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
перфе! Вчера се здобих с нови играчки и нямам търпение да ги опъна както си му трябва
![]()
Пф, крива съм нещо. На всичко и всички. Знам как ш се оправи тва ама не мога да спя ся, щот имам да уча.
Искам в Италияяяя! Ако някой слънчев ден някой се излъже да се ожени за мен, няма да приема, освен ако нямам меден месец в Италия!
Горещо ми е. Но въпреки това съм в добро настроение и искам на плажа ,а трябва да уча ..![]()
;[
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !
Вече освен говоренето за намиране на нещо постоянно след изтичането на срока на прогрмата от тази дето е отговорна за тази програма и с която не съм се виждал от повече от един месец днес започнаха да се пускат и реплики за намирането на някаква постоянна работа за мен и от други хора.
Една пенсионерка продавачка дето си работи в сградата на "базата" разправяше,че съм бил добър и нямало да правя проблеми на втората по ранг в схемата шефка. Тя даже в последствие и също каза,че съм бил добър и че след като свърши програмата може да измисли нещо постоянно за мен и евентуално за младите девойки по моята програма,с които често работя сега. А третата по ранг шефка я заподканва да се застъпи за мен. Пък първия по ранг след тези в съвета шеф днес казаха,че бил много ядосан,защото един или двама напускат в най-натовареното време пък като мина покрай мен си казахме Здрасти и даже въпреки,че си се бях изпружил като шефче на едно канапенце 15 минути преди започването на обедната почивка взе че ми се усмихна просто и си отмина...![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Вчера всичко си знаех, сега си чувствам главата буквално празна и не ми идва нито едно правило наум. Имам чувството, че няма да направя нищо утре. Ще пийна малко сайдер поне да знам, че ако се осера, няма да е защото съм си нарушила традицията.
Работа и личен живот, личен живот и работа. Едното тръгне, другото започне да се скапва. После обратното. Освен да взема да се клонирам и да дам по един И. на всяко от двете.
А като знам колко други бакии имам да оправям и почва да ми пуши главата.
Последно редактирано от DarkTemplar : 05-31-2016 на 18:58
Welcome to the Jungle...
Леле утре на даскало цял ден и на всичкото отгоре чак в петък съм на тренировка![]()
![]()
![]()
Нещо, което не вярвах, че мога да призная дори и пред себе си, но мда... той ми липсва. Чувството е преодолимо, стига да няма повече такива случайни срещи.