- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 35
Ми не е до миналия месец, и никога не съм казвал, че всички са ме третирали като парцал и са ме мразили, това са си нек'ви твой фантазии..
Кой ме мразеше? путките дето наебах ли, щото точно от курса е имало случаи (Its proveable) дето са ми се молили? Или 2те момчета (общо бяхме 3) с които си бяхме приятели и си пиехме бирата след лекции (с единия у щутгард, с другия си перехме дота всяка вечер)? С всички от групата си поддържам контакт с изключение на един двама. Повечето са мега пичове, пак с един два изгнили..Т'ва. Не те знам на к'ви наркотици си, но първо спри да се вълнуваш от мене щото аз за теб знам само, че си някъв дърт и извратен, второ спри с делюзиите, смешен си.. само вятър си правиш.
'мразели ме' хахахахахаххахахаххахахах ахаххахахахахаххахахахаха хахахахаххахахахахахахаха ххахахахахахахахахахаххах ахахахаххахахахахахаххаха хахфилмархахахаххахахахах ахахаххахахахахахаааааааа аааааааааааааааххахахахах а.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
анархи защо се излагаш така
че заради работата си прекъснал, айде ще ти говоря като на малоумен
нали през последните 2 години играеше само игри и се молеше да те земат на тая работа
значи поради други причини си прекъснал
и очевидно си ги казвал и във форума ма аз ся разбирам
6 месеца.Поне като ще се правиш на тарикат да помниш разни неща, помни ги.
Прекъснах преди точно 1 година (колегите ми завършват сега 3ти курс). Аз 3тия не го почнах. (Тази работа ми беше цел, трябваше да развия някои неща в себе си и да чакам конкурс, той се появи декември, на 18ти май свърши) Това са причините да прекъсна.
А пари изкарвах от гейминг от малък, но главно от около 1 година (когато прекъснах) преди това работех. Айде батенце, спри ти да се излагаш. Поне ако ще столкваш, столквай правилно.
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Лека, че треа ставам за работа утре. Ако толкова ви мъчи и ви е интересно. Влизате в гугъл пишете ЗЗКИ > гледате за к'во служи > разбирате какво работя.
Да сте тъпи да сте тъпи, колко да сте тъпи. :/
Dr. Gregory House
Ей, цял ден се ебава с мен, ще го потроша утре! Не знам кво прави и кво иска ама ше го пречукам!
Завърших 2ри и прекъснах не съм почвал 3ти, те го почнаха и сега го завършват, тъп ли си или к'во
? Преди 1 година колегите ми и аз, завършихме 2ри. -_- Като казвам "точно 1 година" нямам предвид баш днес. ;д след 2ри курс аз спрях да уча те продължиха, мина се 1 година ся те завършват 3ти, а аз не.?! Ебати не е много сложно, как да е замотах се ;д вие сте кенефи ае лека. ;д
Dr. Gregory House
Яко ми стана, нахлуха много приятни спомени, за кофти моментите не се сещам. Очертава се да е голям цирк с тези таланти, ако не друго, поне ще ни е забавно.
Дейм, баси тъпотията, никой не ме отразява. :дд Искам внимание, бе! :ддд Веднъж да ми се общува, значи, и никой да не ме иска.
в 98% от времето си съм във филм
рационално погледнато след няколко месеца няма да ми пука за нещата, които ме тормозят сега
така че ще се опитам да не мисля изобщо : D
заеби.
само че кофтито е че от много тревожност соматизирам и правя сърдечни болки, които са изцяло на психическа основа
хуахуа хуа- колко съм луда
желая прекрасен остатък от деня на всички. баси якото време, само за разходка
Като по чудо този път съм сравнително доволна.