- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 35
Не можеше да цикъла да ми дойде и мине в по-подходящ момент хд
Добре ми е. Само, ако нямах толкова за учене...
тялото ме боли, душата ми кърви
да, сравних душевността си с вагината на иваа[a]
Нашата рода изби рибата последните няколко дни.
5 човека в рамките на 3 дни влязоха в болница. По съвсем различни причини.
А имам гадното усещане, че аз ще съм следващата печеливша, номер 6.
Може и да ми се размине, но този път се усеща по-сериозно от преди.
Нощно похапване - любимото ми! Трябва да си лягам веднага след вечера, че имайки предвид колко рано вечерям и колко късно си лягам, не е добре. ИзпитО мина, на предния имам задоволителни резултати... Беше хубаво да е тук три дни. Освен тва си имам и играта, която две години мрънкам, че не мога да заредя... Още две седмици и Мечето си е тук. <3 ЛЕТЯ!!! Нямам търпение да се видим вече, от рождения му ден не сме се виждали. :3 Да минава вече времето и да си го видя. <3
Чувствам се като млад Шогун тъпчещ азиатзи по ринга на Прайд!
Само хубави неща, разкарах едни хора от живота си, срещнах нови... Разбира се, много ми е гадно, но пък знам, че е за добро. Иначе като си видях оценките от матурите се разревах от щастие. После си видях и оценката от изпита... Човече, това е нереално.
с тоя курвалък ще се разоря скоро че и психически ме натоварва
много е трудно да общуваш с жена която има 18 думи в речника и знае само да харчи
ако знаех щях да водя самостоятелна форма на полов живот
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
не мога да повярвам как ми се случват някви важни неща, за които ми е се тая, а седя и се дразня на някви мега тъпотиите, чуек, майка му де**
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.