.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

от метода на обезкосмяване или хормонален проблем ?

Здравейте! Момичета вече взех да се съмнявам да не би да имам някакви проблеми с хормоните или просто е от самия метод на обезкосмяване. Използвам самобръсначка, но както не ведбъж вече споменах като си взимам душ вечер и на сутринта и през деня особено вече няма следа от гладко, наболи косми (а и не всичко се маха). Много е неприятно, защото някое момче ако ме извика да излезем някъде ще бъде супер неудобно да не съм гладка (често казват ако те харесва и обича ще те премаа такава каквато си, е да но едва ли ще му е приятно приятелката му да е с наболи косми предвид другите момичета как излглеждат). Не мога да си и помисля пък ако отдием някъде за ден, два или ако ме покани на море просто е ужасно, не мога да си помисля и за къси панталонки или потник.. растат със скороста на светлината .... вие като използвате самобръсначки толкова кратко ли издържа ефекта

anonymous990763
    Guest
    Затова използвай епилатор или кола маска.

Голям фен Аватара на KaRiNa.Ni
    От хормоните е на някои им растат бавно,на други бързо всеки е индивидуален...може да е болезнено но използвай епилатор,и за да имаш супер гладки крака след епилатора минаваш със самобръсначката и ще си перфе.

Цитирай Първоначално написано от KaRiNa.Ni Виж мнението
    От хормоните е на някои им растат бавно,на други бързо всеки е индивидуален...може да е болезнено но използвай епилатор,и за да имаш супер гладки крака след епилатора минаваш със самобръсначката и ще си перфе.
    от епилатора се появяват враснали косъмчета :/

За да не врастват ден преди да се епилираш трябва да се ексфолираш и след епилацията се мажеш с някакъв подхранващ и успокояващ кожата крем.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си