.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 55

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE Виж мнението
    Еми да, но при положение, че го желае, не виждам какво иска да постигне. В днешно време е нормално да се прави секс от самото начало, освен ако няма конкретна причина да се отлага.
    Не искам да става още в първия ден с даден човек, защото съм сигурна, че на следващия ден ще се чувствам тъпо, че съм му пуснала веднага. А и искам по-задълбочени отношения с това момче, а момчетата в днешно време ако им пуснеш веднага им заприличваш на лесна, безинтересна и момиче за една нощ

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от like_a_diamond Виж мнението
    Не искам да става още в първия ден с даден човек, защото съм сигурна, че на следващия ден ще се чувствам тъпо, че съм му пуснала веднага. А и искам по-задълбочени отношения с това момче, а момчетата в днешно време ако им пуснеш веднага им заприличваш на лесна, безинтересна и момиче за една нощ
    Това вече е друго нещо. Това бързо може да го прецениш. Едно е секса да е в реда на нещата, друго е да е тъпак, който иска само секс. А ти девствена ли си?
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Цитирай Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE Виж мнението
    Това вече е друго нещо. Това бързо може да го прецениш. Едно е секса да е в реда на нещата, друго е да е тъпак, който иска само секс. А ти девствена ли си?
    Не, не съм. Просто не ми се иска да избързвам със секса с нов партньор А пък и това да не се натискаме в началото също някакси не ми звучи добре

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Не, не съм. Просто не ми се иска да избързвам със секса с нов партньор А пък и това да не се натискаме в началото също някакси не ми звучи добре
    Или се оставяш на момента, или го разкарваш.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Мега фен Аватара на deitona22
    Град
    София
    А вие натискахте ли се или бяхте разгорещени? Можеш просто да му кажеш по тактичен начин,че не искаш да бързаш.Не е толкова трудно,пък и истината в повечето случаи е по-добре от залъгването и някакви измислени оправдания.
    Или както каза момичето над мен

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от deitona22 Виж мнението
    А вие натискахте ли се или бяхте разгорещени? Можеш просто да му кажеш по тактичен начин,че не искаш да бързаш.
    По-добре ако не иска да стига докрай, въобще да не почва!

Голям фен Аватара на KaRiNa.Ni
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Ей това е вече отговор.

Мега фен Аватара на deitona22
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Съгласен съм.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си