.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 125
    Голям фен Аватара на Electrа
    Цитирай Първоначално написано от Agartha Виж мнението
    Мили са ми всички хора, които щъкат по земята, включително и тези, които не харесвам. Жалко, ако при теб е обратното.
    Ако отделиш 10 секунди от твоето скъпоценно време, ще видиш, че въпросът ми е последват от друг, показващ явен сарказъм.

Това, което искам от вас, мила, е съвсем просто нещо - да мислите без да се правите на каквито не сте. И понеже мислиш, ти написах специално, че имаш доста голямо право. А ти си джафкай... Мила. Само, че @jghgh написа доста добре някои неща. Нужно е време да се осмислят, нужно е време! Повярвай ми.
    Това трябваше да прозвучи дълбоко и проникновено, но не ти се получи май. Не ме впечатляват псевдотайнствени теоретици на конспирацията, като какъвто очевидно се изживяваш. Явният сарказъм е някъде другаде, а именно там, че ни (кои сме ние, кои сте вие?) съветваш като добрия стар Йода да мислим без да се правим на такива каквито не сме, игнорирайки удобно факта, че от две седмици ти самият си в подобно амплоа.

Голям фен Аватара на Agartha
    Цитирай Първоначално написано от Electrа Виж мнението
    Това трябваше да прозвучи дълбоко и проникновено, но не ти се получи май. Не ме впечатляват псевдотайнствени теоретици на конспирацията, като какъвто очевидно се изживяваш. Явният сарказъм е някъде другаде, а именно там, че ни (кои сме ние, кои сте вие?) съветваш като добрия стар Йода да мислим без да се правим на такива каквито не сме, игнорирайки удобно факта, че от две седмици ти самият си в подобно амплоа.
    Ако не ме лъже паметта, точно два пъти съм написал, че не се изживявам като никакъв и не държа на никого да прави това, което желая, затова и нямам намерение да доказвам на никого глупостите, които пиша. Изборът е абсолютно ваш и индивидуален за всекиго, дали да си преосмисли живота или не. Добрият стар Йода звучи добре, жалко че не говорим на един и същ език.

Едит:
    Което ми напомня, че тук забелязвам, че повечето сте с доста сериозно самочувствие породено от похвалите от бабите ви, учителите ви и високата ви самооценка. В това няма лошо, стига да има покритие. Защо, да му се не види, като човек който редовно се занимава с хора и следи тяхното ниво (интелектуално и духвно) не виждам същото? Защо бре...
    А, какво? Това за draid се отнася най-вероятно.

А, какво? Това за draid се отнася най-вероятно.
    Отнася се за всички, без да визирам когото и да било.

Отнася се за всички, без да визирам когото и да било.
    Да пратиш поздрави на баба си.

Да пратиш поздрави на баба си.
    Отдавна е минало времето на бабите ми.

Но може да питате вашите дали все още сте "най-хубавите деца".

Повече от фен Аватара на TheMan9191
    Oт къде почна тази тема и до къде стигна...

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Точно аз съм човек, който винаги гледа от другата страна на нещата. Коментирах изказването на Зайка, защото тя каза как са при нея нещата. Аз ну съм от хората във форума, които само стоят и дуднат като пенсионер.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    arguing over semantics...

момичето Е богато, да, независимо, че не си изкарва само' парите. това дали е пикла, дали "има пари", но "няма нищо" са допълнителни подробности.
    в сравнение с автора е богато, в сравнение с ричи рич, надали.

дрейд просто винаги иска да морализаторства, откакто е във форума все това прави, лепи оценки и "сваля хората на земята".
    тва е просто желание да се направиш на нещо повече, заеби ти колко рационално, логично и етц е.

зайче, ти пък кво постоянно се обясняваш.. само привличаш още и още внимание, но явно е целено и т'ва
    Богата? Може ли ей сега да дойде с мен до щатите на една екскурзия (приемаме че е на 18 )? Ама не да звъни на техните дали може и дали ще и дадат пари. Това "богатство" е проекция на родителите, а тук дори не говорим за богатство след като прочетох каква е нейната дефиниция. Това на което аз обърнах внимание е че е жалко да се говори за възможности, когато нямаш елементарна независимост. Все едно ми е като каква ще работи тя и как ще си изкарва парите или дали изобщо ще работи. А това което и казах в началото тя ще разбере рано или късно. Всеки го разбира, когато му се наложи да се справя сам с живота. Малко повече благодарност към родителите само трябва.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Зайче.. Виж мнението
    ...
    Иначе мога да гримирам (и понеже сега ще избухнете, че имам страшно самочувствие и не е вярно, мога да ви изпратя снимки), ...
    Цитирай Първоначално написано от M**** Виж мнението
    Ми, прати да видим.
    ...
    Няма да отговарям повече в тази тема, защото не виждам смисъл да давам обяснения, на който и да било (достатъчно се обяснявах до сега), ...
    Виждате ли, а? Виждате ли?! Гадняри!!! Виждате ли какво направихте?

Обидихте принцеса Зайче и я наранихте! :///

Добре ли ви е сега, а? Питам - добре ли ви е? (:

Мега фен Аватара на solo_
    [/img]

Чувстваме се фантастично!

Кога заявих подобно нещо?
    Казах вече, че родителите ми ми дават пари, което автоматично само по себе си говори, че не се издържам сама. Казах, че глезотиите си ги купувам сама, което няма нищо общо с издържането.
    Изтъкнах само и единствено, че мога да си позволя да използвам готини (за мен) неща и си ги купувам сама, това е.
    Родителите ти ги купуват. Те определят колко да ти дават на ден, за да ти остават.

Мислих те за трол, ти излезе баси умната персона.. Дрийм ти ли си? Амплоа, отивам да проверявам тълковния речник. :Д

Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Богата? Може ли ей сега да дойде с мен до щатите на една екскурзия (приемаме че е на 18 )? Ама не да звъни на техните дали може и дали ще и дадат пари. Това "богатство" е проекция на родителите, а тук дори не говорим за богатство след като прочетох каква е нейната дефиниция. Това на което аз обърнах внимание е че е жалко да се говори за възможности, когато нямаш елементарна независимост. Все едно ми е като каква ще работи тя и как ще си изкарва парите или дали изобщо ще работи. А това което и казах в началото тя ще разбере рано или късно. Всеки го разбира, когато му се наложи да се справя сам с живота. Малко повече благодарност към родителите само трябва.
    А ако имаш собствено изкарани пари. Дали отново не си зависим? От върховете?

Всеки тръгва с различен старт. На някои им се усигоряват милиони. Милипни, по наследство. Те отново ли не са независими?

Виждате ли, а? Виждате ли?! Гадняри!!! Виждате ли какво направихте?

Обидихте принцеса Зайче и я наранихте! :///

До носа ми достига миризма на гнило от обезпокоителните педофилски нотки в някои твои коментари.

Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Още едно доказателство, че в някои случаи да спориш с пенсионер е като да си блъскаш главата в бетонна стена.

Мега фен Аватара на solo_
    До носа ми достига миризма на гнило от обезпокоителните педофилски нотки в някои твои коментари.
    Как може такова нещо, а? Такова хубаво и умно момиче, а да изпада на такова ниво... Ако даден потребител не ти е приятен, просто го игнорирай.

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Да знаете че Зайчето била от Ямбол
    смятам че това ще отговори на много въпроси

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Нали бе
    Ламбова :д

Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    Да знаете че Зайчето била от Ямбол
    смятам че това ще отговори на много въпроси
    Те тия от Ямбол са големи гъзари почти всеки от Ямбол е циганин или със селско говорене като бат Динко от Ямбол,не че съм расист ама Зайката да не хвърчи в облаците че ще падне от ниското по лице взима си менте неща и се хвали тука ние да не пасем трева да снима "луксозните" бижута и козметика да видим пък тогава да си плямпа квот иска.

Мега фен Аватара на Зайче..
    От Свети Влас съм. "Луксозните" бижута и "луксозната" козметика, които си купувам най-често ги качвам в инстаграм, защото така ме кефи. Ако козметиката в Douglas, Beauty Zone и Enzo.bg е менте - значи да, използвам ментета. За бижутата пък още по-малко вероятно е да са ментета (за парите си и от местата, които ги купувам - няма шанс ).
    Нямаше да пиша повече, обаче много се радвам някой като каже, че нещата, които използвам не стават, само защото той не може да си ги позволи.
    Peace mindi

Мега фен
    За бижутата пък още по-малко вероятно е да са ментета (за парите си и от местата, които ги купувам - няма шанс
    от кои места си ги купуваш
    в свети влас има две сергии

От Свети Влас съм. "Луксозните" бижута и "луксозната" козметика, които си купувам най-често ги качвам в инстаграм, защото така ме кефи. Ако козметиката в Douglas, Beauty Zone и Enzo.bg е менте - значи да, използвам ментета. За бижутата пък още по-малко вероятно е да са ментета (за парите си и от местата, които ги купувам - няма шанс ).
    Нямаше да пиша повече, обаче много се радвам някой като каже, че нещата, които използвам не стават, само защото той не може да си ги позволи.
    Peace mindi

Ще мечтаеш да си от Св. Влас Истината боли и се чудиш как да се оправдаеш ама нали знаеш че няма доказателство какво може да си позволиш и какво не и то от родителите ти а в Ямбол ще те видят като "хостеса"
    Мечтите са безплатни поне това може да си позволиш

Мега фен Аватара на Зайче..
    Познавам личнo хора от форума, с които съм ходила на кафе и има такива, които ми имат фейсбука и могат да потвърдят откъде съм, но както и да е - май не мечтая аз.
    "Може да викам ВЪЙ,но живея до водата,а ти пестиш за море от всяка заплата."
    gagagaga
    http://ask.fm/iwwkaa

Познавам личнo хора от форума, с които съм ходила на кафе и има такива, които ми имат фейсбука и могат да потвърдят откъде съм, но както и да е - май не мечтая аз.
    "Може да викам ВЪЙ,но живея до водата,а ти пестиш за море от всяка заплата."
    gagagaga

Бегай селянко че ми стана мъчно за теб чакаме да потвърдят тези хора а тези хора от форума ще се окажат твой регенца така че чакаме да видим колко може да се оплетеш още

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си