Първоначално написано от golemiq_korab_minava Представяте се за различни хора, за да ...? За да си запълват времето и да си правят живота по-интересен. Иначе са големите "е*ачи", ама сигурно само във фейса и тук. Нищо ново под слънцето.
Първоначално написано от Samo Botev Plovdiv За да си запълват времето и да си правят живота по-интересен. Иначе са големите "е*ачи", ама сигурно само във фейса и тук. Нищо ново под слънцето. Първият, който се осмели да го каже!
Първоначално написано от Samo Botev Plovdiv За да си запълват времето и да си правят живота по-интересен. Иначе са големите "е*ачи", ама сигурно само във фейса и тук. Нищо ново под слънцето. Слънчице, защо ми писа? Защо ми искаше фейсбука?
Първоначално написано от |ndistinct Слънчице, защо ми писа? Защо ми искаше фейсбука? Може ли да ми дадеш фейсбука си?
Първоначално написано от Agartha Може ли да ми дадеш фейсбука си? Ако ти и аз сме един и същ човек, значи й имаме фейсбука Което доказва че ти не си моя фейк
Първоначално написано от Dwyd96 Ако ти и аз сме един и същ човек, значи й имаме фейсбука Което доказва че ти не си моя фейк Напротив. Просто ги заблуждавам.
Първоначално написано от |ndistinct Слънчице, защо ми писа? Защо ми искаше фейсбука? Това е прекалено вече.
Първоначално написано от Indistinct Това е прекалено вече. Съгласен съм, но си признавам, че не съм аз!!!
Първоначално написано от |ndistinct Слънчице, защо ми писа? Защо ми искаше фейсбука? Такъв е животът, понякога.
Първоначално написано от Samo Botev Plovdiv Такъв е животът, понякога. То иронията е кофти нещо
Първоначално написано от Dwyd96 То иронията е кофти нещо Не е вярно. Много си е хубаво.
Първоначално написано от Indistinct Не е вярно. Много си е хубаво. Вие няма ли да престанете само да влизате и излизате от профилите си, за да пишете от различни никове?!
Първоначално написано от Agartha Вие няма ли да престанете само да влизате и излизате от профилите си, за да пишете от различни никове?! Не.
Първоначално написано от Indistinct Не е вярно. Много си е хубаво. Само всевишната може да използва иронията
Първоначално написано от Samo Botev Plovdiv За да си запълват времето и да си правят живота по-интересен. Иначе са големите "е*ачи", ама сигурно само във фейса и тук. Нищо ново под слънцето. Аз си почивам от скучната физика
Правила