Представяте се за различни хора, за да ...?
Първоначално написано от Dwyd96 Какво ти впечатлението за мен Ши ги клатим.
Първоначално написано от inewton Какво й е специалното? Прочем нютоне... Ако ти си Indistinct... Значи всички тия неща дето сме си писали, придобиват ебати хомоеротичния отенък....Абе знаех си че си гей... Ама чак толкова
Първоначално написано от golemiq_korab_minava Представяте се за различни хора, за да ...? Повдигам си самооценката и се самоизтъквам.
Първоначално написано от golemiq_korab_minava Представяте се за различни хора, за да ...? За да си запълват времето и да си правят живота по-интересен. Иначе са големите "е*ачи", ама сигурно само във фейса и тук. Нищо ново под слънцето.
Първоначално написано от Samo Botev Plovdiv За да си запълват времето и да си правят живота по-интересен. Иначе са големите "е*ачи", ама сигурно само във фейса и тук. Нищо ново под слънцето. Първият, който се осмели да го каже!
Първоначално написано от Indistinct Добре де, 4 са. Но тихо! хората ще помислят че си пиша сам... amorenvivo ме разкри като каза че ти си мой фейк!
Първоначално написано от Samo Botev Plovdiv За да си запълват времето и да си правят живота по-интересен. Иначе са големите "е*ачи", ама сигурно само във фейса и тук. Нищо ново под слънцето. Слънчице, защо ми писа? Защо ми искаше фейсбука?
Първоначално написано от Samo Botev Plovdiv За да си запълват времето и да си правят живота по-интересен. Иначе са големите "е*ачи", ама сигурно само във фейса и тук. Нищо ново под слънцето. Аз си почивам от скучната физика
Първоначално написано от |ndistinct Слънчице, защо ми писа? Защо ми искаше фейсбука? Може ли да ми дадеш фейсбука си?
Kvi ste aotisti xd
НДъъъъъъъъъъъъъъъъ.
Първоначално написано от |ndistinct Слънчице, защо ми писа? Защо ми искаше фейсбука? Това е прекалено вече.
Първоначално написано от Agartha Може ли да ми дадеш фейсбука си? Ако ти и аз сме един и същ човек, значи й имаме фейсбука Което доказва че ти не си моя фейк
Първоначално написано от Dwyd96 Ако ти и аз сме един и същ човек, значи й имаме фейсбука Което доказва че ти не си моя фейк Напротив. Просто ги заблуждавам.
Първоначално написано от Indistinct Това е прекалено вече. Съгласен съм, но си признавам, че не съм аз!!!
Първоначално написано от |ndistinct Слънчице, защо ми писа? Защо ми искаше фейсбука? Такъв е животът, понякога.
Заблуждавайте се колкото искате. Няма да и го намерите!
Първоначално написано от |ndistinct Заблуждавайте се колкото искате. Няма да и го намерите! Аз твоя искам, защо говориш в трето лице?
Първоначално написано от Samo Botev Plovdiv Такъв е животът, понякога. То иронията е кофти нещо
Първоначално написано от Agartha Аз твоя искам, защо говориш в трето лице? Прекалено е очевидно иначе, не мислиш ли?
Първоначално написано от |ndistinct Прекалено е очевидно иначе, не мислиш ли? От по-простите съм, не ми задавай подобни въпроси, че се срамувам.
Първоначално написано от Ivaaaaa Kvi ste aotisti xd Дигнах левъл... Но още чакам да дойдеш... пффф
Първоначално написано от Dwyd96 То иронията е кофти нещо Не е вярно. Много си е хубаво.
Първоначално написано от Indistinct Не е вярно. Много си е хубаво. Вие няма ли да престанете само да влизате и излизате от профилите си, за да пишете от различни никове?!
Правила