Цитирай Първоначално написано от Agartha Виж мнението
В такъв случай, циганите които споменахме по-рано, как ги правят и защо ще направят българите малцинство? Кой трябва да се намеси според теб?

Ако ме удари пръв, какво значение има пред съда аз кой съм и той кой е? Ако има доказатества за това, че съм невинен - той ще си понесе последиците. А аз отдавна контролирам желанията си да ударя някого, та да изляза виновен в съда. Отделно няма как да стане. Което ми напомня за един случай преди две години, когато приятелката ми беше бутната доста агресивно в една дискотека в Слънчев бряг от един "нацепен" батка с брада и гола глава, който беше три глави над мен. Отидох и просто му казах да внимава, защото може да стане бела, а той ме блъсна и посегна да ме удря, а охранителите го изнесоха с юмруци. Дискотеката не е моя, не съм познат на собственика и охранителите нямат НИКАКВА идея какъв съм и що съм. Те си свършиха работата просто. Стигнеше ли се до съд, аз нямам какво да доказвам.

Докато смяташ, че децата са удоволствие, ще си стоиш малцинство в която и държава да си.

Абсолютно не проявявам неуважение към теб, напротив. Пиша и отговарям на всеки твой пост, ако не забелязваш. Това смятам, че ти говори предостатъчно.
Циганите живеят на гета и имат свои собствени правила. Трудно се отделят от своите, защото взаимно се подкрепят. Не познавам обаче културен циганин, който да прави по 5 деца и да не се интересува от развитието им и доброто им бъдеще. Много цигани също напускат държавата и не са съгласни да работят за нищо.
Да, децата са чувство. Като желанието за любов. Необходимост за социална среда. Младите не правим деца на 20 именно поради липса на подходящи стабилни условия на средата. Ти на 15 що не направи?

Точмо така. Метача ще го осъдят , защото е едно нищо, едно безпомощно същество. Защото няма пщадвокани. Ето за това няма да те удари. Оправдано. И щото е тъп, ще си се мъчи. За това хората разчитат и на друга опора. Не само на себе си. Не всеки може.