Първоначално написано от
Agartha
В такъв случай, циганите които споменахме по-рано, как ги правят и защо ще направят българите малцинство? Кой трябва да се намеси според теб?
Ако ме удари пръв, какво значение има пред съда аз кой съм и той кой е? Ако има доказатества за това, че съм невинен - той ще си понесе последиците. А аз отдавна контролирам желанията си да ударя някого, та да изляза виновен в съда. Отделно няма как да стане. Което ми напомня за един случай преди две години, когато приятелката ми беше бутната доста агресивно в една дискотека в Слънчев бряг от един "нацепен" батка с брада и гола глава, който беше три глави над мен. Отидох и просто му казах да внимава, защото може да стане бела, а той ме блъсна и посегна да ме удря, а охранителите го изнесоха с юмруци. Дискотеката не е моя, не съм познат на собственика и охранителите нямат НИКАКВА идея какъв съм и що съм. Те си свършиха работата просто. Стигнеше ли се до съд, аз нямам какво да доказвам.
Докато смяташ, че децата са удоволствие, ще си стоиш малцинство в която и държава да си.
Абсолютно не проявявам неуважение към теб, напротив. Пиша и отговарям на всеки твой пост, ако не забелязваш. Това смятам, че ти говори предостатъчно.